IgnatDoar doi portari au reușit să nu primească gol în primele două runde din returul ligii a IV-a, Alba. Ambii se bat cu echipele lor la promovare și vor avea un rol important în a-și ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul.

Primul este Vlad Ignat, născut pe 16 octombrie 1995, Ignat se află „exilat” de aproape un an de zile în Liga a IV-a, Alba, după aventurile la Valladolid, Dinamo București sau Metalurgistul Cugir. A început turul la Mureșul Vințu de Jos, formație ce l-a ajutat „să se pună pe picioare”, iar acum goalkeeper-ul școlit la Unirea Alba Iulia a făcut pasul spre Șurianu Sebeș, formație în poarta căreia Vlag Ignat are evoluții apreciate.  „Eu de când am venit la Sebeș nu am primit nici un gol, am 405 minute fără gol, oficiale 180 de minute fără gol. Am încercat să fac ce am putut mai bine, am încercat să îmi fac treaba. M-a ajutat și Rareș Gânscă să fac pregătire specifică, sper să continui cât mai mult fără gol primit”,  a declarat Vlag Ignat, portarul echipei Șurianu Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Al doilea portar ce și-a păstrat poarta fără să încaseze gol în retur este olteanul Nicușor-Dragoș Bănică, goalkeeper venit în această iarnă la Mureșul Vințu de Jos de la divizionara terță, Minerul Motru.

La 32 de ani și cu câteva sezoane în Liga 1 „Leul din Bănie” a acceptat provocarea de a se bate la promovare alături de Mureșul Vințu de Jos, iar până acum a scăpat fără să încaseze gol, deși echipa pentru care evoluează a jucat în primele două runde din retur cu două dintre cele mai bune formații ale campionatului, CS Ocna Mureș și Viitorul Sântimbru.

„Să mai treacă câteva etape fără să luăm gol și apoi ne putem lăuda cu asta, au trecut doar două etape. Eu asta încerc și asta vreau la fiecare meci să nu iau gol, dacă pot și cât pot. La Vințu de Jos m-am acomodat bine, sunt plăcut surprins de fotbalul și de nivelul fotbalului din Liga a IV-a, Alba. Sperăm ca prin evoluțiile echipei și ale mele să continui fără gol”, a concluzionat goalkeeper-ul vințenilor. 

Ambii portari au 180 de minute fără gol, iar duelul direct dintre cei doi va avea loc în etapa a XX-a, din retur, când se vor limpezi din nou apele în privința favoritei la promovare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.