Metalurgistul Cugir, una dintre divizionarele terțe ale județului Alba, are mari probleme în această perioadă de pregătire, din cauza terenurilor impracticabile, care lângă faptul că nu pot fi folosite la antrenamente, acestea nu pot găzdui nici dueluri amicale. Partida de pregătire dintre Cugir și Unirea a căzut, tocmai din acest considerent, antrenorii dorind să își protejeze fotbaliștii.

Deși Cugirul beneficiază de două terenuri mari de fotbal, cel din parc nu poate fi folosit, din cazuă că este înghețat pe alocuri, inundat cu apă și denivelat, jucătorii putând să se accidenteze la un simplu sprint.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cugir Arena nu prezintă aceeași priveliște, însă oficialii echipei doresc să menajeze suprafața de joc, care ar trebui să găzduiască în primul weekend din luna martie, duelul cu Avântul Reghin, în prima etapă a returului Ligii a 3-a.

„Nu ne putem pune cu vremea de afară. Chiar acum caut teren de antrenament”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Miercuri, Cugirul trebuia să organizeze duelul amical cu Unirea Alba Iulia, însă niciuna dintre părți nu a găsit vreo soluție pentru acest duel, care a fost anulat.

„Nu mai jucăm cu Unirea, iar acum așteptăm un răspuns de la Sebeș. Am înțeles că am putea să jucăm pe Pielaru. Suprafețele de joc ne-au obligat să anulăm acest amical, atât eu cât și Himcinschi dorind să ne protejăm fotbaliștii de accidentări”, a mai adăugat Călin Moldovan.

În altă ordine de idei, Metalurgistul Cugir a realizat 5 transfeuri în această iarnă, Bold, Șaucă, Șuteu, Ciubotariu (portar) și Tudor (junior), Călin Moldovan declarându-se mulțumit de aceste achiziții, cu toate că își mai dorea un fundaș central.

„Ne mai trebuia un fundaș central, dar mergem înainte. Bine că am reușit să mai aducem un portar. Sunt mulțumit de transferuri. Doamne ferește de accidentări, de suspendări, însă și așa avem jucători polivalenți, care pot fi trecuți în centrul apărării”, a concluzionat Călin Moldovan.

Metalurgistul Cugir va disputa un meci amical, miercuri, de la ora 16.00, pe Stadionul Pielaru din Sebeș, contra liderului Ligii a 4-a, Șurianu Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.