A sosit și momentul debutului lui Andrei Mărginean la naționala Under 16 de fotbal a României. Acesta a evoluat în amicalul terminat la egalitate, scor 1-1 în compania reprezentativei Ciprului. Andrei a fost introdus pe teren la scorul de 1-1, contribuind la faza golului egalizator.

După ce a fost prins în lotul final al selecționatei Under 16, cea care va aborda campania de calificare pentru Campionatul European, Andrei Mărginean, mijlocaș legitimat la CS Zlanta a avut marți, șansa debutului în tricolor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta a intrat pe teren în minutul 71 al amicalului din Cipriu, disputat în compania țării gazdă, contribuind la faza golului egalizator, izbutit de români în min. 76, prin Toma.

Meciul retur, programat tot în Cipru, va avea loc joi, de la ora 15.00. Andrei Mărginean nu se va întoarce la Zlatna odată cu revenirea în țară, acesta urmând să intre într-un alt cantonament cu lotul Under 16, timp în care va disputa alte două amicale, contra Italiei, programate pe 14, repsectiv 16 februarie, la Buftea.

Reprezentativa tricoloră alcătuită din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001 se pregătește pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima fază (turul de elită).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.