ACS Muhlbach-CNE Sighisoara21Formația de handbal masculin, ACS Muhlabach Sebeș a remizat la finalul săptămânii trecute în partida din etapa a 7-a programată pe teren propriu contra formației HC Argeș Piteșit, scor 25-25 (15-15). Echipa lui Octavian Achimescu se află pe poziția a 9-a în clasment, având două victorii, un egal și 5 înfrângeri.

Partida de duminică din Sala Sporturilor ”Florin Fleșeriu” dintre ACS Muhlbach Sebeș și HC Argeș Pitești poate reprezenta o definiție scurtă a echilibrului din teren. Cele două echipe s-au luptat intens pentru fiecare minge, însă egalitatea a persistat la pauză, când s-a înregistrat scorul de 15-15

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Niciuna dintre formații nu a reușit desprinderea în partea a doua, iar Sebeșul a remizat pe teren propriu cu HC Argeș Pitești, scor 25-25.

”A fost un meci bun făcut de băieți cu o echipă bună, se vede o creștere în bine în jcoul echipei, iar acest lucru ne bucură. Ne bucură egalul deoarece la cât de ușor puteam să câștigăm, la fel puteam și pierde. Mai avem de lucrat la finalizarea 1 la 1 cu portarul advers și la eliminările de două minute”, a declarat Octavian Achimescu, antrenorul ACS Muhlbach Sebeș. 

Cele 25 de reușite ale Sebeșului au fst trecute în dreptul jucătorilor, astfel: Adrian Țone – 5 goluri, Iulian Grozav – 4, Adrian Cunțan – 3, Alexandru Chiriță – 3, Mihai Macarie – 2, Octavian Achimescu jr – 2, Claudiu Oprița – 2, Florin Baciu – 2, Claudiu Fărcaș – 1, Silviu Morariu – 1.

În următoarea etapă, Muhlbach Sebeș va juca vineri, de la ora 18.00 în deplasare la CSU Politehnica Timișoara II.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.