IMG_0820ACS Muhlbach Sebeș a încheiat sezonul 2015-2016 pe locul 10 din 12, acumulând 18 puncte în 22 de partide.  Gruparea antrenată de Petru Cârcoană a terminat anevoios sezonul, fiind deja probleme financiare acutizate, iar lipsa unui sponsor sau a implicării autorităților locale duc echipa din Sebeș în moarte clinică. 

Construită din dorința de a duce tradiția handbalului sebeșean mai departe, Adrian Țone și Cristan Opincariu au făcut eforturi considerabile pentru a continua activitatea și pentru a nu pune lacătul pe clubul din Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși au existat anumite promisiuni substanțiale din mediul privat acestea s-au dovedit a fi doar discuții, iar clubul a rămas doar la mâna lui Cristi Opincariu, om care s-a zbătut să facă rost de sponsorizări și de alte lucruri necesare echipei.

„Această echipă am făcut-o împreună cu Cristian Opincariu, acesta și câțiva prieteni de-ai lui au suportat din banii lor cheltuielile pentru înscriere în campionat, transferuri și achizițonarea de echipament. Au plătit deplasările, au achiziționat o mașină pentru a se efectua naveta de la Alba la Sebeș pentru cei cinci jucători din Alba”

ACS Muhlbach Sebeș a fost alcătuită din următorul lot de jucători: Adrian Cunțan, Claudiu Oprița, Lucian Nimu, Cristian Opincariu, Silviu Morariu, Octavian Achimescu, Adrian Țone, Andrei Cristea, Boban Vuiță, Ștefan Dan, Iancu Mărginean, Mihai Macarie, Alexandru Chiriță, Florin Baciu și George Bogdan.

Antrenor: Petru Cârcoană.

Țone: „300.000-350.000 de lei necesari pentru a începe performanța”

Întrebat de ce resurse financiare ar avea nevoie ACS Muhlbach Sebeș pentru a-și conitnua activitatea, președintele Adrian Țone a fost ferm. „Pentru sezonul următor ar fi nevoie de 300.000-350.000 de lei, pentru a începe performanța. Cred că dacă 100 de firme ar ajuta cu 350 de ron pe lună ar fi mult mai simplu”, a mai adăugat Adrian Țone.

Pe parcursul campaniei electorale, mai mulți candidați și-au arătat interesul pentru a sprijini echipa de handbal masculin, rămâne de văzut acum modalitatea în care autoritățile locale se vor implica în handbalul masculin.

„Vreau să le mulțumesc băieților și antrenorului că au rămas alături de echipă până la final chiar dacă nu au primit nici un leu. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat și mai ales lui Cristian Opincariu deoarece fără ajutorul lui această ecipe nu se înfința. Rămâne de văzut dacă o să continuăm și dacă Primăria se va implica”, a concluzionat Adrian Țone.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. cu fetele s-au cheltuit 23 de miliarde lei vechi si pt ce ? Cu salariul lui Ivan-Antoce de 9000 lei-lunar se tinea echipa in div A > Ce sa mai vorbi, de restul- POPA< COSTEA< BOGDAN….. RUSINE!!! Unde mai sunt mercenarele? Cat au incasat ? Cine deconteaza ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.