HC Alba-Sebes - HC Zalau34Acitivatea clubului HC Alba-Sebeș pare să intre pe făgaș normal. Alexandra Gogoriță Andrei va continua la echipa pregătită de Alina Șorodoc. Președintele Virgil Costea a ajuns la un numitor comun cu una dintre cele mai bune echipiere din lotul formației, iar aceasta va continua să evolueze în tricoul grupării sebeșene.

După ce Gogoriță a fost la un pas să părăsească echipa, aceasta a fost determinată să revină la sentimente mai bune, cel mai probabil unul dintre argumentele care au contat în luarea deciziei, fiind și detensionarea situației, prin preluarea echipei de către colega ei, Alina Șorodoc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am vorbit cu Gogoriță și ea va rămâne la Sebeș, deci totul s-a rezolvat cu ea și va continua la noi. Acum vrem să ne mobilizăm și să obținem un rezultat cât mai bun la Vâlcea”, a declarat Virgil Costea, președintele echipei HC Alba-Sebeș.

HC Alba-Sebeș va juca sâmbătă la Vâlcea, într-un meci în care echipa lui Șorodoc va trebui să obțină puncte.

Andreea Antoce Ivan, în stand by

Cealaltă jucătoare care și-a depus memoriu la Federația Română de Handbal, Andreea Antoce Ivan, este și ea aproape de a ajunge la un numitor comun cu oficialii echipei HC Alba-Sebeș.

Interul dreapta al formației sebeșene încă este în stand by dar discuțiile purtate par să ducă la continuitatea sportivei în cadrul lotului sebeșean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.