HC Alba Sebes-Dunarea Braila67HC Alba-Sebeș a pierdut una din jucătoarele emblematice, este vorba despre Ana Ciolan, una dintre cele mai vechi jucătoare din lotul sebeșenilor. 

După o perioadă lungă în care Ana Ciolan a așteptat să se limpezească apele la HC Alba-Sebeș, pivotul a decis să semneze cu HC Zalău, formație antrenată de Gheorghe Tadici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În proporție de 85% Ana Ciolan va juca la noi. Luni va veni la Zalău să semneze contractul. Ne bucurăm că a ales să vină aici până la urmă deși mai avea și alte oferte”, a declarat Gheorghe Tadici, antrenorul echipei HC Zalău.

Ana Ciolan a mai refuzat oferte de la echipe precum HCM Râmnicu Vâlcea, HC Roman, dar și alte oportunități. Din păcate sportiva a așteptat să se clarifice situația la clubul din Sebeș, deoarece aceasta dorea să continue la gruparea sebeșeană.

În ceea ce privește situația echipei HC Alba-Sebeș veștile nu sunt bune. Gruparea din Sebeș are șanse minime să continue noul sezon, mai ales că autoritățile locale nu fac nimic pentru a demara proiectul, în vreme ce Virgil Costea este în șomaj conform unor surse apropiate clubului sebeșean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. No unde sinteti aia cu “hai feteleeee ca se poateee”…? Ati halit banutii si acuma…mucles!! Bataie de joc pe banii fraerilor!! Bine ca ati dat faliment sa nu va mai infiintati in veci amin!!

  2. Nu stiu cine a indrumat-o pe ciolan , dar a ales ceea mai potrivita varianta de a ajunge jucatoare . Acolo sau te aliniezi pentru performanta sau pleci urgent . Nu conteaza numele sau palmaresul , daca muncesti si te dedici esti arhirespectata , daca nu , cu pacaleala NU merge . Succes Cioly , sigur o sa cresti f. mult, esti serioasa si ai dat peste cine trebuia . Te voi urmari de la distanta non stop !FELICITARI pentru alegere si sa dea Dzeu sa te vedem la nationala ! Sebesenii te sustinem !

  3. bravo ei!merita sa ajunga sus. bine ca nu s-a dus la cisnadie ca celelalte la marele Weber. oricum stiu ele mai bine de ce s-au dus acolo la simpatia lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.