HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare66Plecată încă din tur de la HC Alba-Sebeș, Andreea Ivan Antoce a acționat în instanță clubul sebeșean pentru a-și primi drepturile bănești până la finalul contractului, așa cum o precizează o clauză din contract. 

Miercuri 13 ianuarie pe masa Tribunalului Alba s-a aflat un dosar, în vreme ce la Tribunalul Argeș urmează a se judeca altul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Se pare că sportiva a renunțat la procesul cu numărul 4190/107/2015, în care solicita drepturile bănești, iar soluția oferită de Tribunalul Alba o prezentăm mai jos.

„Solutia pe scurt: În baza art. 406 C.Pr.Civ ia act de renunţare a reclamantei IVAN ANDREEA MIHAELA, domiciliată în , împotriva pârâtei Handbal Club Alba Sebeş, cu sediul în Obligă reclamantul la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de recurs care se va depune la Tribunalul Alba. Pronunţată în şedinţa publică din data de 13.01.2016”

Așadar HC Alba-Sebeș va trebui să achite doar 500 de lei cheltuieli de judecată, însă emoțiile nu au trecut definitiv, deoarece la Tribunalul Argeș mai esteu n proces deschis, iar HC Alba-Sebeș este citat în calitate de pârât.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Un *** de om, caracter infect…normal ca nu are cum sa ii bage banii…
    Toata lumea stie ca la HCAS salariile se rimesc prin PFA…ea a refuzat sa isi faca…cum putea conducerea clubului sa justifice banii care trebuia sa ii dea? Dezastru…atat scandal pentru nimic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.