Grevă Alba-Sebes4HC Alba-Sebeș e pe punctul de a perfecta al doilea transfer al iernii după cel al Ionelei Gherman. Echipa antrenată de Seviștean Popa și Alina Șorodoc (ultimele antrenamente au fost conduse de antrenorul secund)  este pe punctul de a o transfera pe Maria Alecsandra Gavrilă. 

Handbalista evoluează pe postul de conducător de joc și vine de la CSM Ploiești, formație pentru care a jucat 12 partide în prima parte a sezonului. Discuțiile despre transfer au fost confirmate chiar de sportivă, însă în mod cert aceasta mai are și alte opțiuni în afara echipei HC Alba-Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Decizia finală va fi luată în cursul zilei de astăzi, iar în acest moment HC Alba-Sebeș are șanse sporite să o transfere pe jucătoarea ce s-a despărțit recent de CSM Ploiești.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

10 COMENTARII

  1. Ionut?
    Ca sa fii bolnav trebuie sa fii bolnav de o boala, amu sindromul nu e o boala, e o chestie prin care se manifesta boala, sa iti dai seama de ce oala suferi…dar na, sa zicem, e greu in ziua de azi sa te informezi ce e aia sindrom :)))) sau poate traiesti intr-o pestera si nu ai acces la internet…
    Si sunt bolnav de virusul “Popa” care ingroapa echipa asta si o duce la retrogradare, dar na, daca cum ziceam, esti in varful muntelui sau intr-o pestera nu ai de unde sa stii ce se intampla aici la civilizatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.