HC Alba Sebes-Corona Brasov65HC Alba Sebeș a sufeit un nou eșec în Liga Națională de Handbal Feminin, de această dată în deplasare la Coronoa Brașov, scor 25-33 (12-17) având serie de înfrângeri dureroasă. Handbalistele di nSebeș nu au avut nicio șansă în fața sportivelor experimentate de la Corona și au cedat autoritar partida. 

Sebeșul a făcut un meci per total destul de bun, fiind asteptată o replică mai tăioasă din partea gazdelor de la Brașov, care nu s-au putut baza pe aportul unor jucătoare importante.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

HC Alba Sebeș a început bine partida din Brașov, dar până la pauză diferența de valoare și-a spus cuvântul, iar brașovencele au intrat la cabine cu un avantaj de 5 goluri, scor 17-12.

Sebeșu nu a avut niciun fel de replică nici în partea a 2-a, iar Corona Brașov i-a administrat o nouă înfrângere echipei pregătite de Alina Șorodoc și Seviștean Popa, scor 33-25, a 15-a consecutivă.

Golurile HC Alba Sebeș au fost marcate de: Ana Ciolan – 8 goluri, Iulia Andrei – 6,  Andreea Pătuleanu – 6,  Paula Hoha – 1, Nicoleta Rusu – 1 și Cristina Mitrache – 1.

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.