img_3133LPS Alba Iulia a plecat ca din tun în noul sezon al juniorilor III la handbal masculin. Echipa pregătită de Gabi Năsăudean s-a impus în primul meci cu CSS Dr. Tr. Severin cu 27-23, iar în partida secundă albaiulienii au câștigat cu 31-26, contra celor de la HCM Craiova. 

Ambele partide au mulțumit-o pe antrenoarea juniorilor albaiulieni aceasta declarându-se încântată de debutul în noul sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În primul rând vreau să-i felicit pe toți pentru modul în care s-au prezentat în primele două meciuri. Ne așteaptă un campionat lung și greu în care trebuie să muncim mult pentru a obține rezultate cât mai bune”, a declarat Gabi Năsăudean, antrenoarea echipei de handbal masculin al juniorilor III de la LPS Mihai Viteazul Alba Iulia.

Gabi Năsăudean a avut la dispoziție următorul lot de jucători: 

Robert Budian, Andrei Dumitru, Valentin Lazăr, Denis Arion, Matias Breazu, Bogdan Boroș, Iulian Oros, Adrian Cruciță, Mihai Mărginean, Sergiu Birescu, Răzvan Davidaș,  Tudor Drăgoi, Carlos Panța, Flavius Râșniță.

După două victorii LPS Liceul Militar Mhai Viteazul din Alba Iulia se află pe locul secund, iar duminică de la ora 13:00, echipa din Cetatea Marii Uniri va juca în deplasare la Topoloveni unde va întâlni  CS Top Arena, formație aflată pe locul 1.

Tudor Drăgoi „mâna de aur” din echipa albaiuliană

Echipa albaiuliană a avut parte în primele două partide  de un jucător în mare formă. Tudor Drăgoi este golgheterul echipei în noul sezon.

Handbalistul din echipa LPS-ului are șanse mari de a fi convocat la lotul național de juniori.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.