HC Alba Sebes - Magura Cisnadie6HC Alba-Sebeș pierde una dintre cele mai bune jucătoare. Andreea Ivan Antoce s-a despărțit de clubul din Sebeș fiind delarată liberă de contract, în urma unui memoriu depus în urmă cu mai bine de o lună de zile. 

Andreea Ivan Antoce a fost transferată la Sebeș în vara acestui an și își încheie aventura la echipa lui Teanu Popa după doar câteva luni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Așadar, misiunea echipei HC Alba-Sebeș devine aproape imposibilă, după pierderea acestei jucătoare, dar și cumulat cu victoria obținută de Unirea Slobozia în meciul cu CSM Ploiești.

Sportiva are mai multe oferte în acest moment, iar în zilele următoare urmează să se edifice asupra acestui aspect.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

8 COMENTARII

 1. Sa plece…si asa nu era o jucatore prea stralucita si nu ajuta cu mult echipa, pe langa faptu ca lua o gramada de bani iar la antrenamente isi rupea colegele in teren in meciurile oficiale era 0. De banii care ii primea ea se aduceau 4 jucatoare care jucau handbal, nu turca ! Acasa !

 2. Bai nene. Ce scrie domnul acesfa aici sunt numai exagerări. Sunt sigur ca echipa o sa meargă chiar mai bine fără ea. Gura mare bani multi și degeaba. Sfârșitul carierei pentru aceasta jucătoare este la Slobozia… și cu asta am spus tot!

 3. Ivan prin toleratul de sot al ei , este o mercenara de profesie, a pacalit peste tot pe unde a trecut, vrea banii fara munca , doar sa-i faca poftele la intretinutul de serviciu Ivan-asa zisul ei sot , ca in fapt …

 4. Nu am văzut in ea o superjucătore. Sa vedem ce aduce in loc conducerea. Ne-ar fi bune câteva jucătoare tinere care vreau sa se afirme si sa facă ceva pentru echipa. Inca nu e prea târziu cu toate ca la Ploiești meciul cu Slobozia a fost cel putin dubios.

 5. Deci.. pleaca Ivan, ok.. dar in schimb cine ramane pe post. Dobromir si? atat.
  Sa aduca o jucatoare cu experienta, o stangace de valoare, una care isi doreste sa faca ceva in handbal nu doar sa pacaleasca si sa ia bani care nu i se cuvin. trist… ce se intampla la aceasta echipa……..

 6. Asa am auzit si eu, mai exact 49.000 euro.
  Si ce sa faca cu jucatoarele tinere, Florin Radu ? Sa frece banca ca nu au loc de doamna Lupse Dobromir sau alte inchipuite care sunt aici doar pentru bani? Avem jucatoare tinere, pe banca, campioana mondiala una dintre ele…cat a jucat in 11 etape, iti spun eu, 5 min cu CSM Bucuresti si atat, si pe langa ea mai sunt si altele in aceeasi situatie, jucatoare valoroase tinute pe banca, iar aici mentionez ca nici in meciurile de pregatire cu Cisnadie si dubla cu U Cluj nu au fost bagate sa joace, DE CE ?
  In primul rand trebuie schimbata conducerea, ca de acolo pleaca tot, apoi revizuit lotul si re-negociate contractele, ca daca mai face una ca doamna Ivan Antoce s-a dus dracu tot si dam faliment, si da, trebuie aduse jucatoare care vor sa joace HANDBAL pe un salariu modest, care repet, JOACA HANDBAL, dar asta se intampla cand acolo sus in primarie, nu mentionez pe nimeni ca se stie, ii cineva care dicteaza peste presedintele clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.