IMG_4767ACS Muhlbach Sebes a pierdut duminică, pe propriul teren, disputa cu CSM Satu Mare, formație angrenată în lupta pentru accederea în „elită”. Scorul final a fost 23-38, iar la pauză tabela din sala „Florin Fleșeriu” indica un zdrobitor 8-19. 

Sătmărenii și-au asigurat victoria la Sebeș încă din prima repriză când aveau avantaj de 11 goluri pe tabela de marcaj. În repriza secundă, elevii lui Octavian Achimescu nu au reușit să revină, iar la final s-a încheiat 23-38, la capătul unui joc care nu a strălucit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am întâlnit o echipă bună care momentan este pe locul secund și care se bate la promovare în Liga Națională este o echipă cu jucători buni și experimentați. Una peste alta noi am făcut un joc foarte prost și marea problemă este că nu a fost atitudine. Mai avem un meci săptămâna viitoare la Făgăraș, care este liderul seriei și apoi va urma pauza de iarnă în care vom analiza ce s-a făcut bine și ce s-a făcut rău la echipă și vom vedea în ce condiții va continua echipa”, a declarat Adrian Țone, președinte ACS Muhlbach Sebeș.

Pentru Muhlbach au marcat: Adrian Țone 6 goluri, Florin Baciu 5, Adrian Cunțan 4, Iulian Grozav, Claudiu Oprița, George Bogdan (câte 2 reușite), Octavian Achimescu jr și Mihai Macarie câte un gol.

Cu o etapă înainte de finalul turului ACS Muhlbach ocupă locul 9 cu 13 puncte acumulate în 11 partide.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.