IMG_2447Nimic surprnzător în jocul de la Sebeș, unde HC Alba-Sebeș își continuă seria jocurilor fără victorie, iar prestația gazdelor a suferit serios în meciul cu 23-35 HCM Râmnicu Vâlcea. Vizitatoarele s-au impus cu  după ce la pauză scorul era 9-20.

Partida a început bine pentru HC Alba-Sebeș care s-a ținut bine în primele minute, după care fetele antrenate de Seviștean Popa sau Alina Șorodoc (fiecare susține că celălalt antrenează echipa) au început să rateze lucru ce a permis echipei HCM Râmnicu Vâlcea să se distanțeze pe tabelă, iar după 30 de minute de joc, HCM Râmnicu Vâlcea avea deja un avantaj zdrobitor de 11 goluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pauza nu a adus nimic, nou. Ani Sennocico și compania și-au continuat recitatul fără să întâmpine prea multă rezistență din partea gazdelor.

AROGANȚĂ! Vâlcea a jucat fără portar pe final!

Prestația echipei din Sebeș a permis vizitatoarelor care deja conduceau cu 11 goluri, să joace câteva secvențe în repriza secundă fără portar, vizitatoarele atacând poarta Biancăi Curmenț în efectiv complet.

Fapt ce le-a costat pe vizitatoare o eliminare de 2 minute, Senocico a întârziat atacul și a fost eliminată pentru 2 minute.

IMG_2431Brigada Zăvoi la înălțime în sala „Florin Fleșeriu”

Fondul sonor a fost dominat în mod categoric de către cei aproximativ 20 de suporteri ai echipei HCM Râmnicu Vâlcea. Fanii vizitatorilor s-au dezbrăcat la bustul gol și și-au încurajat echipa pe tot parcursul jocului de la Sebeș, în vreme ce spectatorii din Sebeș s-au mulțumit să privească meciul în liniște, iar ”Gladiatorii Sebeșului” sunt absenți de ceva vreme din sala „Florin Fleșeriu”.

Bianca Bogdan în tribună

HC Alba-Sebeș nu a putut conta în meciul de sâmbătă pe Cristina Predoi, Alina Șorodoc și Bianca Bogdan, toate acuzând probleme de ordin medical.

Dacă primele două jucătoare sunt cu probleme mai vechi, Bianca Bogdan a suferit în săptămâna premergătoare jocului cu Vâlcea câteva crize de rinichi și nu a putut fi utilizată.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. .Popa Teanu ,un papa.al preocupat de cum arata la meciuri, poate mai cucereste una .. Pacat de cei din Consiliul local ca arunca cu bani …in ac individ si cohorta lui .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.