HC Alba-Sebeș133Așteptarea sebeșenilor a luat sfârșit. Astăzi, HC Alba-Sebeș va avea primul joc în Liga Națională, după o absență care părea să nu se mai încheie, în sfârșit a venit din nou momentul ca în sala „Florin Fleșeriu” să fie iarași atmosfera rar întâlnită în sălile din România, iar iubitorii acestui sport să se bucure de un handbal de calitate.

De la ora 18:00 formația lui Seviștean Popa va juca cu Unirea Slobozia, într-un meci care poate constitui și primul pas spre evitarea retrogradării, întrucât Unirea Slobozia va fi și ea una din echipele angrenate în lupta pentru supraviețuire.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oficialii echipei HC Alba-Sebeș au pregătit din nou momente inedite. Fanfara de la Petrești va fi prezentă în sală, iar pauzele din meci vor fi animate de dansatori.

Numărul 8 nu există la echipă, e rezervat pentru spectatori!

La Sebeș publicul mereu a fost al optulea jucător pentru HC Alba-Sebeș, iar în semn de mulțumire, oficialii echipei au decis ca nimeni să nu evolueze cu cifra opt. Motivul este simplu, viceprimarul Adrian Bogdan, a rezervat această cifră pentru „Gladiatorii Sebeșului”, cum este denumită galeria grupării din Sebeș.

Fanii care vor încuraja echipa în meciul de astăzi vor avea tricouri inscripționate cu cifra opt.

Bilete 10 lei, abonamente 150

Odată cu intrarea în Liga Națională la Sebeș au început și vânzările de bilete și abonamente. Un bilet la meciul de astăzi va fi 10 lei, iar un abonament pentru tot sezonul va fi 150 de lei. Abonamentul oferă acces pentru meciurile de acasă, dar și pentru întâlnirile din Cupa României.

Vă prezentăm mai jos declarațiile oferite de Seviștean Popa, Paula Vișan și viceprimarul Adrian Bogdan:

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Din pacate HC Alba-Sebes n-a putut sa construiasca o echipa cu care poate evita retrogradarea. In schimb, Unirea Slobozia s-a intarit pe toate posturile cu jucatoare cu experienta, care cu siguranta vor face diferenta in acest meci. Chiar daca tin cu Sebes, in acest moment nu cred ca poate castiga acest meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.