CSȘ Viitorul Cluj a învins-o pe LPS Sebeș cu scorul de 29-24 (14-12) sâmbătă, în Sala Sporturilor  ”Florin Fleșeriu” din Sebeș , în derby-ul etapei a IX-a a Campionatului Național rezervat junioarelor III.

Un meci controlat de la un capăt la altul de oaspete, care au fost în permanență la timona jocului, acestea fiind conduse o singură dată pe tabela de marcaj la începutul partidei la scorul de 2-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La pauză scorul era unul echilibrat, Viitorul Cluj conducând pe tabelă la doar două goluri 14-12. Cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat în repriza a doua, fiind de 7 goluri, tabela de marcaj indicând în acel moment scorul de 26-19 pentru clujence.

Elevele antrenate de Mioara Lupașcu au redus din handicap până la final la doar patru goluri diferență, dar liderul seriei s-a impus până la urmă cu scorul de 29-24.

Ambii antrenori au rulat întregul lot avut la dispoziție. În urma acestei înfrângeri, LPS Sebeș râmâne pe locul 2 al seriei, loc pe care nu îl va mai pierde indifirent de rezultatele care se vor înregistra în ultima etapă.

În etapa următoare și ultima a acestei ediții de campionat LPS Sebeș se va deplasa la Sibiu pentru întâlnirea cu CSȘ Sibiu. CSS Viitorul Cluj este câștigătoarea seriei , echipa de pe Someș câștigând toate meciurile din tur și retur (11 victorii din 11 partide disputate).

„Am avut în acest meci o apărare foarte bună, dar randamentul pe faza defensivă nu a fost cel scontat. Un meci greu, cu o echipă a Clujului mai valorică decât a noastră, cu jucătoare înalte. Obiectivul nostru este asigurat – locul doi la turneul semifinal, lucrul acesta nu are decât să mă bucure”, a precizat Mioara Lupașcu, antrenor LPS Sebeș.

„Meci de nivel de junioare III, un joc al ambițiilor pentru gazde care au jucat acasă, având publicul aproape, iar pentru fete a fost un impediment peste care au trecut cu bine, câștigând partida. Un meci amplu disputat, cu patimă, un meci în care au răspuns pozitiv ambele echipe. Ne-am atins obiectivul – acela să câștigăm seria și ne calificăm la turneul semifinal”, declarat Rodica Petruș, antrenor Viitorul Cluj.

Cele două antrenoare au folosit următoarele echipe :

LPS Sebeș: Giulia Călin, Luisa Păcurariu, Ioana Ban, Flavia Țandrea, Dana Cibu, Silvana Ghenescu, Oana Sârb, Eliza BOTA, Adriana David, Flavia Niță, Ana Cibu, Ioana Hașiu, Denisa Bâscă, Lorena Lungu.

CSS Viitorul Cluj: Oana Ștefan Mărcuș, Mara Matea, Cristina Lung, Georgiana Paglișan, Carmina Fizeșan, Alexandra Aranyosi, Bianca David, Iulia Vlad, Simona Semerean, Larisa Palage, Iulia Pop, Alexandra Ploscar, Iulia Ciupei, Andrada Ștefănescu, Patricia Muszka, Teodora Chiriac, Mălina Neamț, Alexandra David.

Articol semnat de Sorin Giurcă (Cugir).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Va asteptam sambata si pe la noi in derby-ul returului cu incepere de la ora 12:00 Stadion Arini , LPS Sebes juniori A locul 1 – ASU Banatul Timisoara locul 2 , multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.