În etapa a VIII-a din cadrul Campionatului Național rezervat junioarelor III, Seria J, handbalistele de la Clubul Orășănesc Cugir au evoluat, sâmbătă, în deplasare, pe terenul liderului seriei, CSS Viitorul Cluj. Partida s-a disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, câștig de cauză revenindu-le gazdelor care s-au impus cu scorul de 26-18, la pauză clujencele având un avantaj de patru goluri diferență, 12-8.


Chiar dacă au început meciul bine, având în minutul 15 al primei reprize un avans de două goluri diferență ținându-se aproape de adversarele lor, jucătoarele antrenate de Petru Micu au cedat teren în repriza a doua, miza enormă a jocului punându-și amprenta pe evoluția jucătoarelor de la poalele Drăganei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cea mai bună marcatoare din lotul cugirean fiind Denisa Dânșorean cu 5 reușite personale.
În urma acestei înfrângeri CSO Cugir râmâne pe poziția a III a ierarhiei seriei (cu un total de 11 puncte) continuând lupta pentru locul II, ocupat în acest moment de conjudețeana LPS Sebeș care a acumulat un total de 15 puncte în urma victoriei din deplasarea de la Hunedoara, cu CSS din localitate, scor 10-36.

În etapa următoare, sâmbătă 18 martie, se anunță o etapă de “foc”. CSO Cugir va întâlni pe teren propriu CSS Sibiu, echipă pe care, în tur, cugirencele au învins-o cu scorul de 19-18 după un meci spectaculos, iar la Sebeș se vor întâlni ocupantele primelor două locuri LPS Sebeș respectiv CSS Viitorul Cluj.


Au evoluat echipele:

CSO Cugir, antrenor Petru Micu: Alina Romaniuc, Luiza Tomoșoiu, Cătălina Ursa, Daria Cibian, Sorina Costea, Fleșeriu Denisa, Karina Roman, Mianda Heroiu, Timeea Cerchizan, Mihaela Martinescu, Denisa Dânșorean.

CS Viitorul Cluj, antrenorii Cristina Iurian și Rodica Cristina Petruș: Oana Ștefan Mărcuș, Mara Matea, Cristina Lung, Georgiana Paglișan, Carmina Fizeșan, Alexandra Aranyosi, Bianca David, Iulia Vlad, Simona Semerean, Larisa Palage, Iulia Pop, Alexandra Ploscar, Iulia Ciupei, Andrada Ștefănescu, Patricia Muszka, Teodora Chiriac, Mălina Neamț , Alexandra David.


Text: Sorin Giurca

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.