Echipele de handbal juniori 1 din judeţul Alba au avut prestaţii diametral opuse în meciurile jucate la sfârşitul săptămânii trecute în întrecerile naţionale.

Handbaliştii de la LPS Liceul Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia au obţinut o victorie concludentă în etapa a cincea. Formaţia albaiuliană a câştigat cu 30-22 (12-11) jocul extern cu CSS Sibiu şi ocupă locul 3 în clasamentul seriei D, în care conduce gruparea CSM Şcolar Reşiţa. În aceeaşi rundă s-au mai consemnat rezultatele: CSM Lugoj – CSM Şcolar Reşiţa 30-34 şi CSS Craiova – LPS Banatul Timişoara 32-25.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, echipa de handbal feminin junioare 1 LPS “Florin Fleşeriu” Sebeş  a suferit o înfrângere drastică în etapa a cincea a campionatului naţional. Formaţia din Sebeş a pierdut cu 38-21 (19-13) meciul din deplasare cu liderul seriei F, Marta Baia Mare. Runda la care ne referim a mai programat meciurile: CSS 2 Baia Mare – CSS Zalău 32-21 şi CSS Odorheiu Secuiesc – CSS Viitorul Cluj 29-29. Şi handbalistele din Sebeş sunt pe locul 3 în clasament, fiind devansate, în afara grupării Marta Baia Mare, şi de cealaltă echipă din Maramureş, CSS 2 Baia Mare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.