Junioarele III de la Clubul Sportiv Orășănesc (CSO) Cugir participă în aceste zile la turneul semifinal rezervat acestei categorii de vârstă, competiție care se desfășoară de miercuri până duminică, la Sânnicolau Mare. După două zile de competiție, elevele pregătite de antrenorii Petru Micu și Ioan Bașca au înregistrat o înfrângere și o victorie.

Cugirencele au întâlnit în primul meci gazdele competiției CS Unirea Sânnicolau Mare, pierzând în fața acestora cu scorul de 29-21 (13-13).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cea de-a doua confruntare a turneului, handbalistele de la poalele Drăganei s-au duelat cu CSS 1 Constanța, la finalul acestui joc venind și primul succes pentru junioarele cugirene.

Elevele pregătite de cuplul de antrenori Petru Micu și Ioan Bașca s-au impus la o diferență de nouă goluri, 27-18, după un meci controlat de acestea în totalitate. La pauza întâlnirii cugirencele conduceau cu o diferență liniștitoare de cinci goluri diferență, 12-7.

Astfel acestea au acumulat primele două puncte în grupa a VII-a, clasându-se la finalul zilei pe locul 4.

Vineri, în ce-a de-a treia zi a competiției, CSO Cugir va întâlni CSS Drobeta Turnu Severin, adversarele acumulând și ele o singură victorie și au tot două puncte în clasament, unde ocupă poziția a 3-a.

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost Roman Karina cu 11 reușite.

Lotul folosit de cei doi antrenori a fost următorul: Alina Romaniuc, Luiza Tomoșoiu, Cătălina Ursa, Daria Cibian, Sorina Costea, Fleșeriu Denisa, Karina Roman, Mianda Heroiu, Timeea Cerchizan, Mihaela Martinescu, Denisa Dânșorean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.