HC Alba-Sebes - SCM Craiova62Motive de bucurie pentru HC Alba-Sebeș! În ciuda poziției ocupate în clasament, HC Alba-Sebeș a trimis două jucătoare la lotul național de tineret. Este vorba de portarul Bianca Curmenț și de extrema dreaptă Cristina Elena Mitrache. 

Cele două au fost convocate la echipa națională de tineret și vor participa la un stagiu de pregătire în perioada 30 noiembrie – 21 decembrie, perioadă în cadrul căreia cele două sportive vor participa și la un turneu amical în Ungaria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă Cristina Mitrache a fost folosită mai mult doar pe finalul turului, portarul Bianca Curmenț a bifat minute multe în tricoul echipei HC Alba-Sebeș, având evoluții bune pe parcusul turului.

HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare19”Pentru mine convocarea la lot înseamnă cel mai important lucru, deoarece cu greu se ajunge aici. La lotul național, dacă muncești și te afirmi poți avea altă rampă de lansare, fiindcă, având meciuri internaționale, te poate vedea o lume întreagă și echipe foarte valoroase. Cred că asta e cel mai important în viața unui sportiv de performanță, să fie convocat la lotul național și să-și câștige singur locul în echipă”, a declarat Bianca Curmenț, portarul echipei HC Alba-Sebeș.  Trebuie specificat faptul că Bianca Curmenț este născută pe 12 iunie 1997 și a reușit să impresioneze prin prestațiile avute în acest tur de campionat între buturile echipei HC Alba-Sebeș.

Născută pe 2 februarie 1997, Cristina Mitrache vede convocarea ca pe îndeplinirea unui vis.

” Eu îmi doream să ajung aici de 2 ani. Am mai fost la lotul național când eram mai mică, vă dați seama cât de fericită am fost când am primit convocarea, îmi doresc să și rămân aici și să joc cât mai mult și să mă antrenez, pentru că s-a putea să nu mă mai întâlnesc cu această șansă. E foarte greu să ajungi la lot, dar e și mai greu să rămâi pentru că sunt multe jucătoare în țară care vor să ajungă undeva sus. Sper să rămân pentru că îmi doream foarte mult această convocare”, a declarat Cristina Elena Mitrache, extrema dreaptă a echipei HC Alba-Sebeș.

 În acest moment, HC Alba-Sebeș e penultima în Liga Națională de Handbal Feminin și are o victorie și o remiză după prima parte a sezonului.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Curment, Safta, Predoi si probabil Ciolan nu mai sunt la Sebes . Au depus toate memorii si in aceasta saptamana vor fi declarate libere de contract . Safta a semnat cu Valcea, Curment la fel, Predoi se intoarce la Cisnadie, Ciolan la roman ! Asadar ce o sa mai vedem in liga ? Batai , de batai . Pacat ca am incurcat Rapidul si Zalaul , in tur. Asta este !

  2. Bună ziua, domnule Dănuț
    Faceți parte cumva din conducere? De unde aceasta legătură cu sportivele? Ați văzut dumneavoastră memoriile?(exista asa ceva?)
    Va rugam frumos nu mai scrieți în comentarii și nu numai, ceva de care nu sunteți sigur și nu este adevărat.
    Dacă fetele voiau sa plece, toata lumea afla asta de la Federație, nu de la domnul Dănuț…

  3. Pentru a nu apărea astfel de comentarii ar trebui ca periodic ” cineva de la echipa ” sa ne țină si pe noi muritorii de rând la curent cu ce se mai intampla la aceasta formație. Cerem prea mult? Nu cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.