img_8206HC Alba-Sebeș se pregătește intens pentru noul sezon al Ligii Naționale de Handbal Feminin. În aceste zile formația pregătită de Seviștean Popa se afla la Baia Mare pentru un ultim turneu amical înaintea startului competițional.

Handbalistele de la HC Alba-Sebeș trag tare pentru a fi pregătite de startul noului sezon. Nou-promovata așteaptă trei jucătoare de la HCM Baia Mare, vicecampioana țării noastre dorește să împrumute la Sebeș câteva jucătoare care probabil în mod normal nu ar fi jucat în lotul vicecampioanei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mergem la turneul de pregătire de la Baia Mare, unde antrenorii vor vedea trei sportive pe care formația gazdă dorește să le împrumute la Sebeș. Vom vedea dacă ele corespund sau nu. Suntem mulțumiți de lotul pe care-l avem, iar rezultatele din partidele amicale nu ne-au dezamăgit”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba-Sebeș.

Ada Moldovan nu mai vine la Sebeș

Oferită ca achiziție sigură în presa locală, Ada Moldovan nu a mai putut fi transferată de HC Alba-Sebeș. Handbalista de la Dunărea Brăila și-a recuperat salariile restante și va continua la formația din Brăila.

În prima rundă HC Alba-Sebeș va juca „acasă” cu Unirea Slobozia, într-o partidă ce va avea loc pe 29 august.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.