HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare151HC Alba-Sebeș a schimbat tactica înainte de meciul derby de sâmbătă. Echipa pregătită de Seviștean Popa a avut parte de un program special în această săptămână. 

Echipa din Sebeș a fost ieri la biserica din curtea spitalului din Sebeș pentru a se ruga, iar doi preoți au ținut o predică motivatoare pentru fete, iar astăzi fetele lui Seviștean Popa au fost la grătar și s-au plimbat o oră prin pădure.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am făcut un grătar, s-au plimbat puțin prin pădure, apoi au fost la antrenament.  Una peste alta putem spune că este o ieșire chiar frumoasă, o masă bună. Fetele au răspuns chiar bine și sunt încrezător că vom câștiga la Cisnădie”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba-Sebeș.

Alina Sorodoc ar putea fi operată după meciul de sâmbătă

O veste proastră în tabăra ehipei HC Alba-Sebeș este dată de accidentarea Alinei Sorodoc. Handbalista formației din Sebeș ar putea fi operată după meciul cu Măgura Cisnădie.

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. No pe cat facem pariu ca nici popa nici gratarul nu le va scapa de infrangere? Valoare zero, salarii cacalau, bravo CJ, bravo primarie Sebes! Mai bine faceati o mica autostrada de banii aia!! Popa, Costea, Gyula, any comments?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.