HC Alba Sebes-Corona Brasov87HC Alba Sebeș a participat săptămâna trecută la Memorialul ”Constantin Tită” de handbal feminin de la Râmnicu Vâlcea, alături de formația gazdă, HCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie. Formația lui Seviștean Popa a pierdut ambele jocuri de pregătire, fiind învinsă de vâlcence cu 33-14 și de Măgura Cisnădie cu 34-22. Singurul aspect pozitiv din ecuația acestui triunghiular este faptul că HC Alba Sebeș a reușit primul transfer al iernii – Ionel Gherman de la Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea.

HC Alba Sebeș continuă să se afle într-un con de umbră, iar după jocurile modeste din campionat, seceta succeselor continuă și în meciurile de pregătire. Echipa din județul Alba a participat în perioada 17-19 decembrie la un triunghiular de handbal feminin desfășurat la Râmnicu Vâlcea, unde au mai luat parte formația locală HCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie, toate formațiile activând în Liga Națională.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

HC Alba Sebeș a pierdut ambele meciuri de la triunghiularul de handbal feminin, 14-33 cu HCM Râmnicu Vâlcea, respectiv 22-34 contra Măgurei Cisnădie.

”Am avut o prestație foarte slabuță, însă noi am urmărit să joace toate lumea. Am folosit o jucătoare care se afla în probe – Ionela Gherman. Vâlcea a crescut mult în ultima vreme, speram să avem o atitudine mai bună cu Cisnădie, dar nu a fost așa cum ne-am dorit. Nu am putut să le folosesc pe Mihaela Pătuleanu și Alina Șorodoc la meciul cu Cisnădie, aflându-se la Sibiu pentru o consultație. A fost un turneu util pentru că am reușit să dăm tuturor șansa să joace”, a declarat Seviștean Popa, antrenorul HC Alba Sebeș.

Ionela Gherman – handbalista ademenită de un contract atractiv în Olanda, care a sfârșit prin a munci într-o fabrică – a ajuns la Sebeș

În decursul acestui an, Costin Ștucan, redactorul-șef al PRO Sport-ului prezenta într-un articol drama prin care a trecut o handbalistă de mare viitor a României. Ionela Gherman, cea care s-a format Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea a lăsat handbalul românesc pentru un salariu de 900 de euro primit de la o echipă din Olanda, țară care în urmă cu două zile a disputat finala Campionatului Mondial de Handbal Feminin. Ionela a fost ademenită cu acești bani, însă visul de a face senzație pe semicerc în ”Țara Lalelelor” s-a transformat într-un coșmar, iar ea a ajuns să lucreze într-o fabrică.

În cele din urmă a scăpat de acel contract, iar Seviștean Popa a decis să îi ofere o nouă șansă la HC Alba Sebeș, cu toate că viitorul handbalistei în sportul pe semicerc se afla în impas.

”Ionela Gherman este o jucătoare bună, formată de Liceul Energetic Râmnicu Vâlcea. A dorit să plece prin Olanda, însă a eșuat și s-a întors acasă. Este o jucătoare care promite, are calități și poate evolua atât ca și coordonator de joc cât și extremă. Consider că venirea sa poate să aducă un aport la echipa noastră”, a precizat Seviștean Popa.

Formația din Alba caută să mai transfere un pivot, un coordonator de joc și un portar, toate țintele

sursa foto: prosport.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Inca nu ai plecat acasa pensionarule????? Nu te mai vrem, noi suporterii nu te mai vrem, fetele nu te mai vor, conducerea nu te mai vrea…nu mai sta ca te faci de c***t, te faci de ras, te injosesti pentru 1500 de euro? Ce prestatie are echipa cu tine? Cat de bine a jucat echipa cand a fost antrenata de Alina Sorodoc pentru meciu cu Cluj si Zalau…cat de bine a fost cand Alina era la carma, iar apoi totul s-a stricat cand ai revenit tu, ba penibilule….oare nimeni din conducere si de acolo de sus nu observa asta? Dar na, sa mai sugem niste banuti de pe consiliul judetean si cel local…
    Interesant transfer, sa aducem junioare sa le pregatim la Sebes, performanta 0…de asta are nevoie echipa, nu? De junioare? Asa este, imi cer scuze, avem destule jucatoare experimentate pe care o sa le folosim in retur ca sa nu retrogradam…Alina Sorodoc, Mihaela Patulean si Nico Rusu…dintre care 2 din ele nu sunt recuperate complet si apte pentru joc….
    RUSINE, RUSINE, RUSINE!!!! VA BATETI JOC DE SUPORTERII DIN SEBES SI DE CEI CARE VIN LA SALA SA VADA HANDBAL DE CALITATE, FACETI DE RUSINE HANDBALUL CE A FOST ODINIOARA IN SEBES….RUSINE CONDUCEREA CLUBULUI….PANA CAND O SA II LASAM SA ISI BATA JOC DE NOI SI DE JUCATOARE SI SA NU FACEM NIMIC IN PRIVINTA ASTA?????? SEBES TREZESTE-TE!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.