HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare124HC Alba-Sebeș a mai pierdut încă o jucătoare. După Cristina Șunea, Andreea Ivan Antoce, acum Alexandra Andrei Gogoriță pare să fie aproape de despărțirea de gruparea de pe penultimul loc din Liga Națională de Handbal Feminin.

„Gogoriță a spus că discutăm luni, despre rezilierea contractului. Vedem dacă mai rămâne sau unde pleacă”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba-Sebeș

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gogoriță este cea mai bună marcatoare a echipei HC Alba Sebeș, dar și una dintre cele mai bine plătite jucătoare. Handbalista a fost una din fetele care și-au meritat banii, asta chiar dacă a avut unul dintre cele mai mari salarii de la Sebeș. Cel mai probabil, Alexandra Gogoriță va pleca la SCM „U” Craiova.

Fetele sunt cu banii la zi!

Oficialii echipei HC Alba-Sebeș au făcut eforturi uriașe în ultima săptămână pentru a achita salariile fetelor, astfel că fetele de la Sebeș sunt cu banii la zi în acest moment, iar iarna se anunță aproximativ liniștită.

„Fetele sunt cu banii la zi, am făcut unele eforturi pentru ca fetele să plece  în deplasare cu banii la zi. Ne-am gândit să continuăm să facem niște transferuri, o să ne gândim la un regulament mai aspru”, a mai punctat Virgil Costea.

Chiar și cu banii la zi HC Alba-Sebeș nu a reușit să producă surpriza în meciul cu CSM Ploiești.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Felicitari si multe multumiri pentru tot ce ai facut ptr echipa noastra! De fiecare data ne-ai bucurat cu reusitele tale,de multe ori ramanand cu gura cascataa si mereu sperand in interiorul nostru ca se poate! Mi-as dori sa vezi asta,chiar daca e greu! Ne-ai aratat ce inseamna acest sport, ai dat ce ai avut mai bun! Asta e, nu poti duce o echipa spre victorie cu o singura jucatoare,sau doua trei care isi doresc asta… Meriti tot ce e mai bun… Meriti o echipa adevarata la care sa te afirmi si sa ajungi departe,iar noi sa fim mandrii ca ai fost una din jucatoarele Sebesului! Multa bafta pe viitor in tot ceea ce vei face! Sunt mandra ca te-am cunoscut,nu neaparat personal, ci mai mult vazandu-te in teren! Multumim! Sebesul te iubeste!

  2. Sebesul mai pierde 3-4 jucatoare in inter sezon ! Safta e ca si la Valcea ! Portarita a plecat (Visan) Predoi se …preda ….la alta echipa . Cisnadie alege ce vrea . Bine face !

  3. Va rugam ca prin intermediul acestui ziar sa ne anunțam intre noi de orice schimbari se prefigurează la echipa. Oficialii sunt opaci si nu dau nici un fel de veste. Va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.