HC Alba-Sebes - SCM Craiova63Dacă în urmă cu o săptămână la Sebeș se vorbea de retragerea echipei din campionat, acum reprezentanta județului Alba în Liga Națională de Handbal Feminin pare pregătită „să-și ducă crucea” până la capăt, astfel că fanii sportului pe semicerc se pot bucura de handbal la cel mai înalt nivel național și în 2016, cel puțin până în vară.

„Noi avem intenția să continuăm activitatea, avem intenția să aducem ceva jucătoare, dacă ajută Dumnezeu să facem meciuri mai bune în retur. Nu depunem armele, continuăm lupta, suntem datori ca echipă care ne-am înscris în Liga Națională să ne jucăm șansa până la capăt. Trebuie să dăm dovadă de respect”, a spus preșdintele HC Alba-Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După meciul de la Ploiești  pentur HC Alba-sebe urmează o perioadă de agitație, iar în pauza competițională oficialii sebeșeni trebuie să fie vigilenți și să stabilească exact strategia cu care vor aborda returul campionatului.

Fie vor începe reconstrucția pentru a ataca revenirea în Liga Națională în sezonul viitor, fie vor face câteva transferuri de marcă alături de care să rezolve ecuația salvării de la retrogradare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.