579197_650600008320861_24780688_nHC Alba-Sebeș pare să nu se regăsească nici în pauza de iarnă. După Ionela Gherman (a cărei situație este încă neclară), gruparea pregătită de Seviștean Popa a mai făcut un transfer. 

Din păcate pentru iubitorii acestui sport, nu vorbim despre un transfer sonor sau despre o jucătare cu experiență, ci despre o tânără speranță a handbalului sebeșean, Anca Turean (portar).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tânăra născută pe 28 ianurie 1999, se alătură portăriței Bianca Curmenț, rămasă singura soluție pentru postul de portar pentru penultima clasată din Liga Națională de Handbal Feminin.

Rusu și Predoi la RMN

Nici situația jucătoarelor experimentate nu este mai bună. Dacă „spuma” a părăsit HC Alba-Sebeș, două dintre sportivele bune rămase, Nicoleta Rusu și Cristina Predoi vor efectua un examen RMN săptămâna aceasta, deoarece ambele acuză probleme la genunchi.

Tot la capitolul sănătate suferă și președintele Virgil Costea, acesta acuzând probleme la acest capitol.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

9 COMENTARII

 1. Asa, mai aduceti junioare…are Achimescu cred cateva disponibile la jun 3 si 4…
  Repet: VA MAI BATETI JOC DE NOI???? ALOOO….SEBESUL? SUPORTERII? CONDUCEREA??? Aducem si noi jucatoare sa nu picam din liga? Sau asta e si ideea?
  Pai si normal, ati lasat kinetoterapeutul sa plece s-au l-ati dat afara si acum jumate din echipa accidentate….bataie de joc…bateie de joc….

  • Nu a plecat nimeni si nici nu a fost nimeni dat afara…
   Am lipsit in cauza unor probleme medicale mai vechi la unul din genunchi…
   Cu altceva mai pot sa va ajut?

 2. Serios?! E nascuta pe 28 si in 1999 ce articol mai e si asta daca ati gresi toatele datele cu privire la ea.
  Si Mircio sunt cateva jucatoare la achimescu care fac fata la prima liga cu brio nu mai comenta daca nu stii despre cd nivel se vorbeste….e unul dintre cel mai bun portar din tara si mai sunt cateva fete care pot sa joace lejer in liga nationala .

  • Sa fim seriosi prietene…cred ca habar nu ai cu ce se mananca Ligaa Nationala si ce se joaca acolo, sunt prieten apropiat al unei jucatoare din echipa, experimentata care joaca handbal la Sebes nu ca mascota de Dobromir…si chiar ea mi-a spus ce greu ii este…asa ca sa im seriosi…
   Ce face o jucatoare de a Achimescu cand da fata in fata cu Oana Manea? Cu Laszlo? Cu Farcau? Cu Tivadar? Totusi, sa fim realisti, sunt bune pentru nivelul lor…
   Si daca nu sunt indiscret, cam cine ar putea sa vina de la Achimescu la Liga? Nu de alta, dar poate il ajuti pe Costea sa nu mai caute jucatoare..

 3. Bai Mircio esti mega tendențios, lasa i pe oameni in pace si nu mai fa pe atotștiutorul
  De fapt esti un nimeni care latră aiurea
  Nimeni nu poate ajunge la nasul contribuabilului Sebeșean Achimescu n a fost bun, Weber n a fost bun, Popa nu mai este bun(a fost bun doar pana a promovat echipa dupa atâția bani irosiți si timp pierdut in anii precedenți), handbalistele de la junioare nu sunt bune.
  Sebeșul a fost pus pe harta României datorită handbalului(care exista datorită acestor oameni rai sau buni si sa nu uitam de dl.Fleser) si mai nou datorită combinatelor de tocare a lemnului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.