HC Alba Sebes-HC Zalau Cupa Alexandrion112Imediat după scandalurile rasiste de la partida HC Zalău – HCM Baia Mare, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal a decis ca echipa pregătită de Gheroghe Tadici să evolueze următoarele 3 meciuri de pe teren propriu fără spectatori și să achite o amndă de 2.000 de lei. Apelul clubului din Sălaj a fost admis, iar HC Zalău a scăpat de această suspendare, motiv pentru care partida dintre formația gazdă și HC Alba Sebeș de sâmbătă se va disputa cu aportul publicului.

Unii dintre cei mai înfocați fani din România ai echipelor de handbal, cei ai Zalăului, vor putea să își ajute favoritele în duelul de sâmbătă cu HC Alba Sebeș. Echipa pregătită de Alina Șorodoc și Seviștean Popa va avea parte de un duel de foc contra Zalăului, formație mai puternică pe teren propriu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Faptul că spectatorii vor putea fi prezenți la acest meci reprezintă un minus pentru ”lanterna roșie”, o echipă aflată în corzi, care totuși a avut o prestație destul de bună în a doua parte a meciului cu Dunărea Brăila.

Vă reamintim că la meciul tur Seviștean Popa a fost suspendat din funcția de antrenor pe motiv că acestea leagă o prietenie de ani buni cu managerul Zalăului, Gheorghe Tadici, aceștia colaborând în mai multe rânduri. Acestă decizie a fost luată de conducerea din Sebeș pentru a evita orice suspiciune asupra rezultatului, Sebeșul reușind să scoată un punct din acest duel.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.