HC Alba-Sebes - HC Zalau10Luni și marți, trupa de handbal feminin HC Alba Sebeș va participa la un puternic turneu de pregătire, Cupa Alexandrion, ce va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Echipa din Sebeș a reluat astăzi pregătirile în vederea pregătirii returului, urmând ca perioada viitoare să fie una încărcată pentru gruparea condusă de Seviștean Popa. La aceste meciuri de pregătire, Seviștean Popa va avea prilejul să se întâlnească cu fostul său coleg, Gheorghe Tadici, situație care nu a putut avea loc la meciul direct din campionat după ce tehnicianul Sebeșului a fost suspendat de către conducători.

Cotată cu șanse mici la salvarea de la retrogradare, HC Alba Sebeș nu renunță la luptă, iar acest lucru este demonstrat de programul de pregătire al nou-promovatei. Luni și marți va avea loc Cupa Alexandrion la Cluj-Napoca unde se vor duela HC Alba Sebeș, U Cluj, HC Zalău și CSM Bistrița, ultima din Divizia A de handbal feminin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată programul:

Luni – 28 decembrie

  • ”U” Alexandrion – CSM Bistrița (9.45)
  • HC Alba Sebeș – HC Zalău (11.30)
  • HC Zalău – CSM Bistrița (16.00)
  • ”U” Alexandrion – HC Alba Sebeș (18.00)

Marţi – 29 decembrie

  • CSM Bistrița – HC Alba Sebeș (10.00)
  • ”U” Alexandrion – HC Zalău (12.00)

Cel mai probabil Seviștean Popa își va testa toate jucătoarele la acest turneu, lucru pe care l-a efectuat și în meciurile de pregătire cu HCM Râmnicu Vâlcea, respectiv Măgura Cisnădie de săptămâna trecută, partide pe care HC Alba Sebeș le-a pierdut cu 14-33 și 22-34.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. O conducere fara cap si fara coada,m care habar NU are cum se face performanta sportiva . Pleaca jucatoare de valoare , pe bani” negriciosi” in buzunarele unui individ rapace de o viata, altele care au tras la echipa de ani de zile sant blocate sa se transfere, NU sant platite ( si nici nu vor fi incepand din ianuarie ), iar ei se lafaie la turnee de agrement, la chefuri organizate , inclusiv cu jucatoare din lot, dar pe meleaguri Valcene sau Clujene ! Rusine sa va fie si voua (conducatori) si maimutelor care accepta situatia de compromis pt cativa techini pe sub mana ! Rusine Costea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.