542588_493709780659904_313456417_nHC Sibiu a administrat miercuri formației de handbal masculiun, ACS Muhlbach Sebeș a doua înfrângere din Divizia A de handbal masculin. Chiar dacă la pauză scorul era 12-12, pe final gazdele s-au impus cu 26-23. 

Primă repriză bună făcută de formația pregătită de Octavian Achimescu și Petru Cârcoană, gruparea din Sebeș a rezistat eroic și a menținut scorul egal la pauză, însă în actul secund, probabil pe fondul problemelor de pregătire fizică formația din Sebeș a pierdut partida.

„Din păcate am făcut un meci destul de slab cu multe greșeli atât pe faza de atac, cât și pe cea de apărare și asta ne-a costat victoria. Din păcate nu ne-am putut baza pe Flroin Baciu, el fiind suspendat o etapă și nu a avut drept de joc la Sibiu. Trebuie să ținem capul sus, să mergem mai departe și să eliminăm greșelile și cu siguranță vor veni și alte victorii”, a declarat Adrian Țone, președintele echipei ACS Muhlbach Sebeș.
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcatori: Adrian Țone 6 goluri, Adran Cunțan 5, Claudiu Farcaș 4, Lucian Nimu, Iulian Grozav 2, Alexandru Chiriță, Silviu Morariu, Mihai Macarie, Iancu Mărginean câte un gol.

 Etapa viitoare, ACS Muhlbach Sebeș va juca acasă cu CNE Sighișoara, într-un meci ce va avea loc pe 4 octombrie în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.