HC Alba Sebes-Corona Brasov98HC Alba Sebeș a cedat și la HCM Roman, scor 21-25, după un joc strâns, pierzând astfel al 9-lea meci din actualul sezon. La puază, gazdele au intrat cu avantaj de doar două goluri 12-10, Sebeșul fiind mai mereu în coasta echipei din Moldova, însă fără puterea de a scoate un rezultat pozitiv.

Partida de la Roman a început la ora 11.00. Cu moralul la pământ, fetele antrenate de Seviștean Popa și Alina Șorodoc au încercat să producă surpriza, însă nu au avut puterea necesară în fața unei echipe angrenate în Cupele Europene. La pauză, echipa din Moldova conducea cu 12-10.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La ieșirea de la cabine diferența s-a păstrat, iar în cele din urmă experiența jucătoarelor din Roman și-a spus cuvântul, învingând Sebeșul cu 25-21.

Deși nu a fost prezent la jocul de la Roman, prins cu mai multe chestiuni de rezolvat la Sebeș, Virgil Costea, președintele echipei a avut un discurs mai cald referitor la evoluția handbalistelor pe care le reprezint.

”Din câte mi-au spus antrenorii a fost o partidă per ansamblu reușită, cu o evoluție net superioară față de precedentele două meciuri. Fetele au avut o atitudine mai bună, au colaborat mai mult atât în atac cât și în apărare, iar jocul de la Roman ne dă speranțe că putem să scoatem un rezultat pozitiv cu Craiova”, a precizat Virgil Costea.

Au marcat: Nicoleta Rusu – 5, Cristina Predoi – 4, Ana Ciolan – 3, Bianca Bogdan – 3, Nicoleta Safta – 2, Mihaela Pătulean – 1, Lavinia Dobromir – 1, Cristina Mitrache – 1, Paula Hoha – 1.

În următoarea etapă, programată pe 14 noiembrie, HC Alba Sebeș va întâlni pe teren propriu SCM Craiova.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.