HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare121HC Alba-Sebeș trece prin momente dificile. Clubul din Sebeș pare să fie în prima ligă doar la nivel competițional, în schimb conducerea clubului finanțat serios de Consiliul Județean Alba și Consiliul Local Sebeș pare să fi rămas în eșalonul secund. Gruparea lui Seviștean Popa are probleme serioase din punct de vedere financiar. 

Două dintre cele mai bune jucătoare și-au depus memorii pentru a devenit libere de contract. Este vorba de Alexandra Andrei și Andreea Ivan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătoarele clubului HC Alba-Sebeș sunt neplătite de 90 de zile, iar acest lucru a determinat două dintre cele mai bune jucătoare să-și depună memoriu pentru a deveni libere de contract.

Contactat telefonic președintele Virgil Costea nu a răspuns, probabil conștient de faptul că echipa are fonduri în cont, iar jucătoarele sunt neplătite din alte motive știute probabil doar de conducătorii HC Alba-Sebeș.

Jucătoarele n-au primit nici un ban sezonul acesta

HC Alba-Sebeș are un început greu de campionat, însă o parte din vină o poartă și conducerea clubului HC Alba-Sebeș, care nu a virat nici un leu în contul jucătoarelor, iar acest lucru cu siguranță a influențat concentrarea portivelor.

Culmea este că echipa din Sebeș a primit banii în cont de la Consiliul Județean, însă chiar și așa acestea nu au primit nici un salar.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Oh my god…e posibil asa ceva? Oare ce sa fie? O mica deturnare? O mica gainarie?… Un mare rahat! gyula, popa, costea, any comments? If not, tema de casa: ce dobanda (minim-maxim) poate produce purcoiul de bani de la CJ (cu sau fara cel de la CL), in 90 de zile, daca: a) este depus intr-o banca sau fond de investitii sau b) este folosit pur si simplu la camatarie? Nenea DeNeA, dvs v-ati facut tema?

  2. Cum pot oare justifica faptul ca nu si-au îndeplinit angajamentele financiare fata de fetele acelea care prestează o munca. Acele contracte de munca/ lunare trebuiesc achitate lunar altfel cum fetele isi pot organiza cheltuielile ???? Cum pot sa se gândească la handbal cand ele nu au cu ce sa isi plătească ratele???? Oare dl Dumitrel ce parere are despre acest lucru?????Oare dl Dancila ce va declara????Romania tara tuturor jafurilor pe bani publici!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.