ACS Muhlbach-CNE Sighisoara26În cea de a 19-a etapă a Diviziei A la handbal masculin, Muhlbach Sebeș a fost foarte aproape de o victorie contra puternicei echipe a Academiei Minaur Baia Mare, însă au cedat jocul pe fina și au pierut în ultima secundă 23-24, după ce la pazuă handbaliștii din Sebeș au condus cu 12-8. Condiția fizică a fost cea care a stat la baza acestui eșec, bateriile handbaliștilor din Sebeș epuizându-se în ultimele 5 minute ale jocului.

Tânăra echipă a Academiei Minaur Baia Mare a reușit o victorie in-extremis pe terenul Sălii ”Florin Fleșeriu” din Sebeș, după ce ACS Muhlbach a condus aproape tot meciul, însă a cedat pe final din cauza condiției fizice. Handbaliștii pregătiti de Petru Cârcoană au controlat jocul, iar după prima repriză aveau un avantaj considerabil pe tabelă, scor 12-8.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate astea băimărenii nu s-au dat bătuți și lupta a devenit una acerbă, iar în ultimele minute ale partidei s-a produs și egalarea. Sebeșenii a ucedat ritmul, iar prospețimea adversarilor din Maramureș a condus spre o victorie a acestora, reușită în ultima secundă, scor 24-23.

”Am întâlnit o echipă tânără, dar foarte bine pregătită fizic și tactic. Sunt handbaliști tineri, dar pot să spun că la vârsta lor sunt pintre cei mai buni din România. Am făcut un meci bun, a funcționat apărarea destul de bine și am avut un ajutor destul de mare din partea portarului nostru VUITA BOBAN. Am condus până în minutul 55 când am fost egalati, după care s-a mers cap la cap până la finalul jocului, când în ultima secunda am primit gol și s-a terminat 24-23 în favoarea celor din Baia Mare. Pot să spun că acest meci l-am pierdut din cauza pregătirii fizice, care la noi lipsește dar din păcate astea sunt condițiile la noi la echipă, deocamdată. Îi felicit pe baieți pentru dăruire și efortul depus mai ales pentru că la noi nici un jucator nu primește absolut niciun leu! De asemenea, mulțumim și publicului prezent în sală, care ne-a încurajat și ne-a susținut, a declarat Adrian Țone, președintele-jucător al echipei di nSebeș.

Golurile echipei Muhlbach Sebeș au fost trecute în dreptul jucătorilor astfel: Adrian Țone – 7 goluri, Adrian Cunțan – 4, Claudiu Fărcaș – 3, Iancu Mărginean – 2, Lucian Nimu – 2, Florin Baciu – 2, Mihai Macarie – 1, Octavian Achimescu – 1, Silviu Morariu – 1.

Muhlbach Sebeș va sta în următaorea etapă, iar peste două runde va întâlni SCM CH CSU Politehnica Timișoara II.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.