HC Alba-Sebes - SCM Craiova48Nou promovata în Liga Națională de handbal feminin, HC Alba Sebeș va participa joi și vineri la un turneu amical găzduit de HCM Râmnicu Vâlcea. Pe lângă aceste formații vor mai lua parte Măgura Cisnădie și cel mai probabil Rapid București. Formația de handbal feminin din județul Alba a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea returului, încercându-se și aducerea unor jucătoare care să tragă la obiectivul (greu de realizat) – salvarea de la retrogradare. 

După ce marți, HC Alba Sebeș a susținut o partidă amicală la Brașov în compania unei selecționate de junioare, joi și vineri, formația lui Seviștean Popa va participa la un turneu de pregătire în Râmnicu Vâlcea, unde va disputa 3 partide amicale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Balul” va fi deschis joi cu partida dintre gazdele de la HCM Râmnicu Vâlcea și HC Alba Sebeș, urmând ca formația din județul Alba să mai evolueze vineri dimineața contra echipei conduse de Alexandru Weber, Măgura Cisnădie și tot vineri, cel mai probabil împotriva Rapidului București. În cazul în care Rapidul va declina invitația de a participa la acest turneu locul acesteia va fi luat de CSM Slatina.

”În acest moment pregătirile decurg bine. Am avut 3 jucătoare care nu s-au antrenat la parametri normali din cauza unor accidentări ușoare, Mihaela Pătuleanu, Ana Ciolan și Lavinia Lupșe-Dobromir, însă ele au revenit. Sperăm să limpezim și problema transferurilor până la Crăciun, iar apoi să ne punem serios pe treabă”, a declarat Seviștean Popa, antrenorul formației HC Alba Sebeș.

La capitolul plecări nu mai figurează niciun nume din tabăra HC Alba Sebeș, cu toate că, potrivit oficialilor formației din elita națională, pe adresa clubului au venit oferte pentru mai multe jucătoare.

De asemenea, conducerea clubului din Sebeș a realizat documentația necesară pentru aprobarea bugetului necesar returului de campionat, acte care au fost înmânate autorităților locale și județene.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.