HC Alba-Sebes - HCM Baia Mare70HC Alba-Sebeș și-a încheiat sezonul 2015-2016 și din punct de vedere financiar. Dacă pe teren fetele au dezamăgit, la rândul lor conducătorii clubului sebeșean au avut anumite probleme privind plata salariilor în sezonul recent încheiat.

Dezamăgirea fetelor a fost dată nu neapărat de întârzierile salariale „astea se pot întâmpla la orice echipă” ci de faptul că în momentul în care se acumulau restanțe, președintele Virgil Costea nu era de gasit sau nu venea în vestiar să le explice fetelor problemele cu care se confruntă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fetele și-au primit salariile pe luna mai inclusiv, însă unele fete au fost surprinse plăcut de oficialii echipei, achitându-le salariile integral, în vreme ce alte sportive au avut penalizări din cauza neîndepliniri obiectivului fixat și anume clasarea pe locurile 7-9 (clasare spusă de Seviștean Popa), însă noi spunem că țelul eșuat a fost evitarea retrogradării.

Conform unor informații pe surse, HC Alba-Sebeș are conturile blocate în acest moment, însă motivul nu este încă cunoscut.

Virgil Costea schimbat din funcție?

Tot mai multe voci din jurul echipei susțin faptul că Virgil Costea va fi schimbat din funcția de președinte de club, fiind deja întocmită o listă de posibili înlocuitori ai acestuia.

Surpriza este dată de faptul că acesta ar putea rămâne în cadrul clubului ocupând funcția de secretar, însă rămâne de văzut modul în care HC Alba-Sebeș se va organiza pentru noua ediție de campionat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Compromisuri pana la capat ! Si Popa ramane manager general care taie si spanzura , incepand din 10 iunie dupa alegeri . ce merite o fi avand ? Rasul- plansul la HC alba Sebes

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.