Liceul Cu Program Sportiv Sebeș este renumit în județul Alba pentru atenția pe care o acordă handbalului feminin, iar noile generații ale liceului par să fie tot mai talentate. Astăzi vom vorbi despre Nicoleta Cotîrlea, o junioară a LPS-ului despre care vom mai auzi multe și pe viitor. 

Carte de vizită: 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nume: Nicoleta Cotîrlea

Data nașterii: 28.01.1998

Înălțime: 1,64 metri

Greutate: 58 kg

Echipă preferată: CSM București

Caracterizare prin ochi proprii:

La fel ca orice sportiv conștiincios și Nicoleta Cotîrlea a știut să așeze bine cuvintele când a venit vorba despre jucătoarea de handbal Nicoleta Cotîrlea.

„Am început să practic acest sport încă din clasele primare când domnul profesor Octavian Achimescu a pus bazele unei echipe de handbal. Cu timpul și sub atenta pregătire a dânsului am început să iubesc acest sport. Nu m-am dat la oparte de la muncă, petru că prin muncă și ambiție am reușit să depășesc momentele grele din scurta mea carieră. Sunt o fire energică, prietenoasă, dar foarte ambițioasă. Consider că talentul unui sportiv nu înseamnă nimic fără a-l susține prin muncă și determinare. Îi sunt recunoscătoare domnului antrenor, fetelor, dar și părinților mei care m-au susținut necontenit, iar sora mea Andreea a știut mereu să fie alături de mine”, a declarat Nicoleta Cotîrlea, handbalistă LPS Sebeș

Octavian Achimescu: „E o jucătoare ambițioasă”

Antrenorul Nicoletei Cotîrlea, Octavian Achimescu se declară mulțumit și încântat de modul în care se pregătește sportiva lui, acesta vede un viitor frumos Nicoletei în handbal, iar existența unei echipe de senioare în Sebeș, ar avantaja extrem de mult LPS Sebeș, întrucât elevele pe care le pregătește ar avea continuitate.

„Nicoleta este o jucătoare extrem de ambițioasă, este talentată și poate fi folosită pe două posturi, pivot și extremă. Este muncitoare, caută mereu să se autodepășească, iar acest lucru place oricărui antrenor! Cu siguranță că dacă am avea o echipă de senioare unde să le promovăm la finalul liceului am reuși să mai producem jucătoare importante precum Bardac, Șuba sau Ada Moldovan”, a mai punctat Tavi Achimescu, antrenor LPS Sebeș.

Din păcate în aceste momente Sebeșul nu se bucură de o echipă de senioare, iar atunci când aceasta a existat s-a mizat în exces pe jucătoare din afara județului nostru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.