ACS Muhlbach-CNE Sighisoara28Formația de handbal masculin ACS Muhlbach Sebeș a fost învinsă de CNE Sighișoara în cea de a 18 etapă a Diviziei A, suferind astfel al 11-lea eșec al sezonului. Echipa din Brașov s-a impus cu 32-24 (16-14) după o primă repriză bună făcută de elevii lui Petru Cârcoană. 

Fără o situație materială foarte bună ACS Muhlbach Sebeș nu se predă în divizia secundă de handbal masculin, chiar dacă rezultatele echipei nu sunt cele mai bune. În ultimul meci disputat la finalul săptămânii trecute formația din Sebeș a cedat pe terenul celor de la CNE Sighișoara scor 24-32 după o primă repriză bună în care oaspeții au condus la doar două lungimi (16-14).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Diferența s-a făcut în partea a doua, când handbaliștii pregătiți de Cârcoană au cedat definitiv ritmul partidei și s-au întors în Alba înfrânți.

”Din păcate am făcut un meci destul de slab în apărare, iar în atac am ratat destul de multe ocazii de 1 la 1 cu portarul advers. Am avut un singur portar, iar acesta nu a fost într-o zi bună. Dar pot să spun că la acest eșec al nostru, o mare contribuție au avut-o și cei doi arbitri, deoarece ne-au dat 3 eliminări de 2 minute nejustificate și destul de multe decizii împotriva noastră. Trebuie să mergem mai departe și să trecem cât mai repede peste acest eșec deoarece duminică ne așteaptă un meci foarte greu în compania celor de la Academia Minaur Baia Mare, mai ales că aceștia efectiv au surclasat liderul la zi CSM Făgăraș pe teren propriu cu scorul de 30-16”, a declarat Adrian Țone, președintele-jucător al clubului din Sebeș.

Pentru ACS Muhlbach Sebeș au punctat: Adrian Cunțan – 7 goluri, Iancu Mărginean – 5, Adrian Țone – 4, Claudiu Farcaș – 4, Octavian Achimescu – 2, Mihai Macarie – 1 și Lucian Nimu – 1.

Sebeșul va evolua duminciă, de la ora 17.00, în Sala ”Florin Fleșeriu” din localitate contra Academiei Minaur Baia Mare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.