HC-Alba-Sebes-Universitatea-Cluj6HC Alba-Sebeș continuă să piardă jucătoarele experimentate. Lotul echipei antrenate de Seviștean Popa se subțiază tot mai tare, iar numele fetelor nou-venite se lasă așteptate. 

Paula Vișan a împărțit poarta echipei HC Alba-Sebeș cu Bianca Curmenț, iar în această iarnă aceasta s-a despărțit de HC Alba-Sebeș și a ales să evolueze pentru echipa antrenată de Alexandru Weber, Măgura Cisnădie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la începutul sezonului echipa lui Seviștean Popa a pierdut următoarele jucătoare: Cristina Șunea, Andreea Ivan Antoce, Alexandra Andrei Gogoriță, iar Paula Vișan a completat lista.

La cum arată în acest moment lotul echipei lui Seviștean Popa, returul pare să fie o risipă de fonduri, deoarece șansele de salvare sunt aproape nule.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Visan….nu e mare pierdere, gura mare, caracter infect, rezultate zero…ar putea sa mearga portarita la bilete ca la handbal sa lase pe altele…
    In schimb, cea mai mare pierdere a noastra, a Sebesului si a echipei e Gogo, sa speram ca aducem ceva jucatoare la echipa si mergem cel putin la baraj.
    Bafta fetele care au ramas si nu au “dezertat”, fugit cand e lupta mai grea…

  2. mai bine sa dea drumul si altor jucatoare care vor sa plece si sa nu mai cheltuie degeaba. Oricum in vara vor pleca multe ,iar de venit ….la ce au vazut anul asta ,mai pauza !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.