ACS Muhlbach-CNE Sighisoara12Vară agitată pentru Sebeș! Dăncilă a plecat de la Primărie, Dorin Nistor a venit, însă echipele de handbal au dispărut! Deși au avut promis sprijin în campania electorală, atât HC Alba-Sebeș, cât și ACS Muhlbach Sebeș nu se vor înscrie în noul sezon al Diviziei A de handbal feminin, respectiv masculin.

Măcinată de procesul cu Andreea Ivan Antoce, echipa de handbal feminin nu va începe noul sezon, oficialii sebeșeni preferând să „pună batista pe țambal”, dovedindu-se incapabili de a găsit o soluție pentru ca echipa de handbal feminin să continue. Ba mai mult la începutul acestei veri, Consiliul Județean anunța că-și retrage sprijinul financiar pentru HC Alba-Sebeș fiind nemulțumiți de modul în care au fost gestionate problemele de la club.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Muhlbach Sebeș (masculin) a sperat până în ultimul moment că promisiunile primite în campania electorală se vor adeveri. Echipa prezidată de Adrian Țone s-a înscris în campionat, însă zilele acestea vor notifica Federația Română de Handbal că echipa înființată în urmă cu un an nu se va înscrie în campionat.

„Din păcate promisiunile au fost multe, însă nu s-a concretizat nimic! Regretăm faptul că trebuie să ne retragem din Divizia A, însă nu am avut de ales, fără sprijin financiar nu putem face handbal. Sperăm să fie doar o pauză de un an, timp în care autoritățile locale să se pună la punct și să sprijine sportul”, a declarat Adrian Țone, președintele echipei ACS Muhlbach Sebeș.

Din păcate pentru iubitorii sportului, în noul sezon sebeșenii vor fi nevoiți să se mulțumească doar cu meciurile echipelor de juniori, precum și cu echipa de fotbal Șurianu Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Prietenii stiu de ce!!Normal toate CJ si CM.au un fond pt sport.si se imparte la toate sporturile si cluburile.Cei ce furā ,de aici fura.Dar nu poti lasa un club fara ajutor doar pt.ca niste nesimtiti au bagat mana adanc.Pedepsiti vinovatii nu pe cei ce-si varsa plamanii pe teren.

  2. Nu trebuie sa se puna batista “. Costea , Popa si ceilalti sa dea socotela . Cum justifica Popa maldarul de bani care ia papat in acest an si salariul foarte mare , fara diminuare in retur dupa rezultatele din tur ? A papat pe salariul lui personal + alte matrapalzacuri peste 25000 de euro in acest an . Pentru ce ? Sa dea banii inapoi cel putin 50% . Si el si Costea au fost doar pentru ei .. Vorba aia ” Dupa noi potopul ” deviza lor non stop ! RUSINE! Curtea de conturi sa-si faca datoria , si sa faca lumina , sa recupereze banii sebesenilor !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.