HC Alba Sebes-Magura Cisnadie114Weekend total neașteptat pentru iubitorii handbalului din Alba. După meciul de sâmbătă, ora 18.00, HC Alba Sebeș – Dunărea Brăila, Sala ”Florin Fleșeriu” din municipiu va găzdui duminică încă o partidă din Liga Națională de Handbal Feminin. În urma suspendării primite, accea de a nu putea găzdui două partide pe teren propriu, Măgura Cisnădie se mută la Sebeș. Tehnicianul Alexandru Weber va avea parte duminică, de la ora 17.00 de un duel de foc contra fostului selecționer Gheorghe Tadici în confruntrea Măgura Cisnădie – HC Zalău, partidă ce contează pentru etapa a 20-a din întrecere internă. 

Cu toate că handbalul din Sebeș se află în moarte clinică, un pas spre Divizia A fiind făcut, iubitorii sportului pe semicerc vor avea parte o surpriză la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă, cu începere de la ora 18.oo, HC Albaa Sebeș va întâlni pe teren propriu Dunărea Brăila, iar suporterii vor rămâne încălziți și pentru a doua zi, fiind programat un duel interesant între Măgura Cisnădie și HC Zalău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Măgura Cisnădie a primit o interdicție de a găzdui două partide în propria sală după conflictele de la meciul cu Rapid București, iar oficialii echipei din Sibiu au decis ca partide contra Zalăului să se dispute la Sebeș. Decizia a fost luată în birourile FRH, Cinsădie mai propunând să evolueze la Vâlcea.

Alexandru Weber, antrenorul echipei Măgura Cisnădie este originar din Sebeș, fiind în urmă cu un sezon antrenorul nou-promovatei HC Alba Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.