HC Alba-Sebes - SCM Craiova39După un tur jucat în Liga Națională de Handbal Feminin, oficialii Federației Române de Handbal au trimis în aceste zile o notificare către clubul HC Alba-Sebeș, prin care forul solicită avizul ISU pentru sala „Florin Fleșeriu”, arenă ce găzduiește meciurile jucate „acasă” ale echipei antrenată de Seviștean Popa.

În acest moment, oamenii abilitați caută soluții pentru a obține avizul ISU. În condițiile în care oficialii din Sebeș nu vor obține avizul ISU, gruparea lui Seviștean Popa va juca la Sibiu sau la Deva meciurile din retur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sala „Florin Fleșeriu” este în administrația Liceului cu Program Sportiv Sebeș, iar aceștia nu au fost preocupați de obținerea unui aviz ISU, iar tragedia de la Colectiv a făcut ca Federația Română de Handbal să fie preocupată de astfel de documente.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Anunt important !!! Transmite-tii lui Swevistean Popa ca nu e de glumit cu asa ceva ! Nu este posibil sa isi bata joc de un oras intreg !!! Sa plece de bunavoie !!! Ai fost un antrenor mare , planurile tale nu mai sunt bune , nu mai functioneaza ideeile tale de joc !!! Daca nu vine echipa cu 3 puncte de la Slobozia sa ai grija pe unde umblii , sau pe unde parchezi masina !!! Ai grija domnule Popa , te rog sa parasesti echipa !!! Iti spun ca de la fiu la tata ! Iti vreau binele … Asa ca PLEACA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.