HC Alba Sebes - Magura Cisnadie36Derby-ul suferinței va fi găzduit sâmbătă de la ora 18:00 de sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș. Fără victorii în retur, HC Alba-Sebeș și Măgura Cisnădie speră să biefeze primele puncte din 2016. 

Echipa antrenată de Alina Șorodoc și Seviștean Popa este încrezătoare în jocul de sâmbătă, când pe lângă derby-ul dintre două echipe aflate la retrogradare va mai avea loc și un derby al orgoliilor, deoarece vor fi puși față în față Seviștean Popa (actualul director tehnic al echipei) și Alexandru Weber (fostul antrenor al echipei).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Fetele sunt într-o formă mai bună, își doresc, au făcut două jocuri bune și sper să fie în creștere. La antrenament s-au pregătit foarte bine și sunt conștiente că victoria de sâmbătă ne ține cu speranțe, chiar dacă sunt mai mici, dar mie-mi dă încredere. Sunt mai pornite să facă treabă să realizeze și totodată să punctăm în clasament”. a declarat Seviștean Popa, director tehnic HC Alba-Sebeș.

Întrebat care sunt șansele echipei sale, Popa a fost tranșant. „Nu cred că se pune problema să nu batem Cisnădia, avem prima șansă”, a mai adăugat Seviștean Popa.

Întâlnirea dintre HC Alba-Sebeș și Măgura Cisnădie va avea loc sâmbătă de la ora 18:00 în sala „Florin Fleșeriu”, iar intrarea va fi liberă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.