HC Alba Sebes-Radid Bucuresti1Miercuri, în Sala „Florin Fleșeriu“ din Sebeș”, a fost programat ”derby-ul suferinței”, între singurele formații care nu au adunat niciun punct până la acel moment în liga națională, HC Alba Sebeș și Rapid București. Deși handbalistele din capitală au condus jocul până în min. 55, Sebeșul a revenit o revenire extraordinară și în cele din urmă s-a impus, scor 25-24. Acest lucru a declanșat ”jihadul” în vestiarul oaspetelor imediat după terminarea partidei, care, potrivit unor surse aflate în acea zonă, s-au certat și au spart ușa vestiarului. 

Frustrarea oaspetelor că au pierdut o partidă care a fost la discreția lor s-a văzut imediat după ultimul fluier al arbitrilor, la vestiare. Potrivit oamenilor prezenți la fața locului, în cabina handbalistelor din capitală a fost un mic scandal, iar de ”suferit” a avut ușa vestiarului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Conform observatorului FRH, Alina Dobrin a avut o criză de nervi și a reușit să spargă ușa, supărată fiind pe deznodământul jocului. Acest incident a fost notat de către delegații federației, urmând ca jucătoarea să suporte consecințe. Alina Dobrin riscă un avertisment, o amendă sau chiar să fie suspendată pentru ieșirea de la finalul partidei de la Sebeș.

”Am constatat incidentul imediat după ce s-a produs. Observatorul partidei a înștiințat deja federația. Noi o să reparăm ușa și vom trimite factura clubului Rapid, așa mi se pare normal”, a precizat Virgil Costea, președintele HC Alba Sebeș.

Oaspetele au contestat îndelung arbitrajul la finalul meciului din județul Alba, considerând că înfrângerea poate fi pusă pe seama prestației celor doi oficiali.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.