După ce a pierdut în prima etapă din retur cu CSȘ Drobeta Turnu Severin, juniorii 3 de la LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia au repurtat o victorie de moral în Oltenia, pe terenul formației HCM Craiova. Albaiulienii pregătiți de către Gabriela Năsăudean s-au impus cu 35-20 (17-8, la pauză), făcând spectacol în deplasare. Tudor Drăgoi a fost din nou MVP-ul partidei, marcând 14 goluri.

LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia a trecut peste eșecul cu CSȘ Drobeta Turnu Severin din etapa precedentă, iar astăzi a câștigat categoric, în cea de a 9-a etapă a Seriei E din cadrul Campionatului Național de Handbal – Juniori 3 masculin, pe terenul echipei HCM Craiova.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Soarta jocului s-a tranșat încă din prima repriză, când Drăgoi și colegii săi au perforat poarta craiovenilor de numai puțin de 17 ori. La fel au stat lucrurile și în a doua repriză, când albaiulienii au punctat de 18 ori, însă s-au relaxat pe faza defensivă și au primit 12 goluri, câștigând partida cu 35-20.

„Copiii au avut atitudine și trebuie lăudați pentru asta. Puteau să câștige și mai clar. Întâmpinăm probleme în defensivă, dar în curând sper că vom tura motoarele la maximum. Avem nevoie de atitudine și agresivitate și nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după aceată victorie, care este, într-adevăr, una de moral”, a declarat Gabriela Năsăudean, antrenorul echipei.

Reușitele au semnate de: Tudor Drăgoi – 14 goluri, Răzvan Davidaș – 9, Matias Breazu – 7, Mihai Mărginean – 3, Robert Budian – 2.

În următoarea etapă, programată pe 12 februarie, handbaliștii albaiulieni vor da piept cu liderul de la CS Top Arena Topoloveni.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.