HC Alba-Sebes - HC Zalau16Finalul meciului de la Sebeș a fost unul care a declanșat, atât furia spectatorilor, dar și a oamenilor care reprezintă județul Alba la nivel înalt. Deputatul Clement Negruț s-a arătat nemulțumit de prestația brigăzii de arbitri, lucru pe care l-a împărtășit și viceprimarul Sebeșului, Adrian Bogdan. 

Nemulțumirea deputatului, vine pe bună dreptate, deoarece arbitri partidei au luat câteva decizii hilare, în special, în repriza secundă, permițând astfel echipei din Zalău să stea aproape pe tabelă de gruparea pregătită de Alina Șorodoc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Afectați vizibil de erorile de arbitraj (deputatul Clement Negruț și viceprimarul Adrian Bogdan), cei doi au cerut socoteală la final observatorului. Este de apreciat faptul că un fost sportiv, Clement Negruț, participă la meciurile echipei HC Alba-Sebeș și suferă alături de aceasta, ca un adevărat suporter.

Reamintim că partida a fost arbitrată de T. Serbu și A. Vasilescu, ambii din București. Printre erorile care le-au fost reproșate arbitrilor a fost și validarea unui gol la care mingea a fost trimisă pe lângă poarta gazdelor.

Vă prezentăm mai jos reacția deputatului Clement Negruț, după finalul meciului de la Sebeș:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.