HC Alba Sebes-Corona Brasov98După cea de a 8-a înfrângere stagională, scor 22-29 împotriva Coronei Brașov, HC Alba Sebeș s-a ”scufundat” adânc în zona fierbinte a Ligii Naționale de Handbal Feminin, fiind penultima clasată. Deși au făcut o primă repriză foarte bună în jocul de sâmbătă, disputat pe teren propriu, handbalistele din Sebeș au avut un start negativ în a doua parte, moment în care Corona Brașov s-a distanțat decisiv și a avut o misiune ușoară în a câștiga partida.

Virgil Cotea, președintele Handbal Club Alba Sebeș a fost singurul care a dorit să vorbească despre situația formației, atât antrenorul Seviștean Popa, cât și secundul Alina Șorodoc refuzând interviurile. Șeful echipei din Sebeș a oferit declarații tranșante, a tras un semnal de alarmă și le-a avertizat pe handbalistă că ”dacă nu se trezesc va fi rău pentru ele”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Costea: ”Lipsa antrenamentelor serioase se vede”

Deranjat de fluctuațiile constante apărute în jocul echipei pe care o conduce, Virgil Costea le-a pus la colț pe jucătoare și le-a avertizat că dacă nu își vor schimba atitudinea… se va schimba foaia!

”Am avut speranțe mari la acest joc, la un moment dat chiar ne gândeam că putem să câștigăm. A doua repriză a fost foarte slabă din cauza lipsei de antrenamente serioase, de atitudine și de viziune în joc. Fetele ar trebui să se trezească repede că dacă nu va fi rău pentru ele. Ratăm din poziții favorabile, inclusiv de la 7 metri, iar acest lucru denotă că nu ne antrenăm așa cum trebuie”, a precizat Virgil Costea, președintele echipei HC Alba Sebeș.

În următoarea etapă, HC Alba Sebeș se va deplasa pe terenul formației HCM Roman, având și de această dată  misiune dificilă în încercarea de a câștiga puncte. Mai jos puteți urmări integral interviul realizat cu Virgil Costea.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. De unde si de cand se pricepe acest C******** V.Costea la pregatire, handbal de performanta ? El se uita oare in oglinda ? Pleaca ba Costea si te trateaza , sa poti umbla si nu uita de cap , ca ai probleme mari. stai ba la facultatea de diplome pe bani de taxa (singurul criteriu serios pt voi ) de unde ies specialisti care nu stiu sa scrie ! Nu iti e rusine , parvenitule, care tragi tot felul de sfori in interes personal, de ani si ani de zile , cu ala de la primarie ales de tigani ..Lumea si echipa NU TE MAI VREA. Interneaza-te , dle in spital, pana Nu e prea tarziu , h**** ce esti de drept !Poate le antrenezi tu mai bine , hai sa te vedem ,caratorule de prostie !

  2. Ar fi bine daca Curtea de conturi si ANAFul ar declansa un control adevarat Dlui Costea Virgil sa vada cum face deconturile …..inclusiv cele de masa zilnica si cum respecta legile elementare pentru activitatea sportiva de performanta .. Surprizele nu ar intarzia sa apara,inca din primele acte . Ivan Antoce plecata de ce ? Ar avea multe de spus . Si nu numai ea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.