HC Alba Sebes-Dunarea Braila45Cu salarii neîncasate în ultimele 3 luni, jucătoarele echipei HC Alba Sebeș mai aveau un motiv în plus de supărare după ce jocul lor nu a strălucit în tot acest timp. Se pare că administrația din municipiul Sebeș a înțeles situația dificilă și a aprobat într-un târziu finanțarea, urmând ca salariile să fie achitate.

Chiar dacă nu au avut cel mai bun parcurs în Liga Națională de Handbal Feminin, jucătoarele echipei HC Alba Sebeș au susținut că își merită salariile și au fost aproape de orevoltă în sânul echipei pentru situația creată. Partea Consiliului Județean Alba a fost aprobată încă la începutul lui 2016, însă Consiliul Local Sebeș a întârziat în acest sens, adunându-se 3 salarii restante la clubul de handbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am înțeles că s-au aprobat banii și la consiuliul local și urmeză să se facă demersurile pentru plăți. Sperăm să intre cât mai repede. Este într-adevăr o problemă și e greu să lucrezi cu jucătoare neplătite, însă sperăm ca pe ultima sută de metri fetele să nu mai aibă grija banilor să se concetreze doar la handbal”, a precizat Seviștean Popa, directorul sportiv al clubului din Sebeș

Înfrângere în amicalul cu Măgura Cisnădie!

Campionatul intern a fost întrerupt pentru acțiunile naționalei României de handbal urmând să fie reluat abia weekend-ul viitor. HC Alba Sebeș s-a aflat în continuare în pregătire, s-au efectuat antrenamentele, iar marți a avut loc la Sebeș și un joc de verificare.

Cu toate că ne-a precizat că a câștigat în fața trupei din Sibiu, scorul a fost invers, iar Măgura Cisnădie s-a impus cu 36-31.

”A fost un joc bun, ne-am pregătit bine în această perioadă”, a declarat Seviștean Popa.

HC Aba Sebeș va juca sâmbătă, 26 martie, de la ora 18.00, pe teren propriu contra echipei HCM Râmnicu Vâlcea în cea de a 22-a etapă a Ligii Naționale de Handbal Feminin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Bani aruncati pe apa sambetei , inor jucatoare ca si plecate de la Sebes . Tot pe ultimul loc termina , dar asa Popa si Costea mai au ce sa juleasca pana in vara ! Mari, tare mari F****** consilieri … Ceva cu paraindarat ? Vin alegerile ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.