16 echipe s-au înscris până miercuri în vederea participării la Campionatul Județean de Fotbal în Sală, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba. 

Formațiile înscrise sunt Hidromecanica Șugag, Voința Stremț, Mureșul Gâmbaș, CIL Blaj, Spicul Daia Română, Nicolae Linca Cergău, AS Pănade, Dacia Mihalț, Voința Teiuș, Voința Beldiu, Gaz Metan Valea Lungă, Târnavele Tiur, Energia Săsciori, Viitorul Răhău, Olimpia Aiud și Limbenii Limba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înscrierile continuă până luni 14 ianuarie. Reprezentanții echipelor care doresc să participe sunt rugați să anunțe în scris sau telefonic secretariatul AJF Alba.

Regulamentul competiției îl puteți citi AICI

La ediția din acest an a întrecerii trofeul pentru cel mai bun jucător va purta numele celui care a fost Valeriu Ioniță.

În seara zilei de 8 ianuarie, Valeriu Ioniță, fost arbitru și team manager al naționalei de futsal, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Născut pe 12 aprilie 1957, Valeriu Ioniță a fost arbitru de centru înperioada 1990-2002, bifând aproape 220 de partide în primele două ligi. În ultimii ani a îndeplinit rolul de team manager al reprezentativei de futsal a României, alături de care a participat și la cel mai recent turneu final, EURO 2018, în Slovenia. De asemenea, Valeriu Ioniță era delegat de joc al forului continental la fotbal în sală, fiind prezent la numeroase partide din competiții intercluburi și internaționale.

Tot în cadrul campionatului va avea loc o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru Maryo Adrian Brașovean.

Fiul lui Alexandru (Gogu) Braşovean, omul bun la toate, preşedinte dar şi jucător la AS Pănade, a fost supus până acum mai multor intervenţii chirurgicale, având nevoie de sprijinpentru a continua tratamentul.

Cei care doresc să se implice sunt rugaţi să ia legătura cu AlexandruBraşovean la numărul de telefon 0769.245.514

Pentru donații familia a deschis două conturi:

Titular Cont: BRAȘOVEAN ALEXANDRU

LEI: RO80 RNCB 0012 0214 3079 0001

VALUTĂ: EURO
SWIFT> RNCB RO BU

COD IBAN: RO88 RNCB 0007 0214 3079 0010

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.