HC Alba Sebes-Dunarea Braila45Formația de handbal feminin HC Alba Sebeș se află pe marginea prăpastiei, datoriile față de jucătoare și staff ajungând la 3 luni. Restanțele salariale nu au fost plătite în 2016, iar jucătoarele sunt mai nemulțumite ca niciodată, situația din jurul echipei fiind extrem de tensionată. Chiar dacă fetele au recunoscut că nu au avut un parcurs pe măsură, ele consideră că au muncit în tot acest timp pentru echipă și își merită drepturile salariale.

Cu toate că se vorbea despre conturi blocate la clubul din Sebeș, nu s-a ajuns încă la așa ceva, dar nici nu este cunoscut faptul pentru care nu au fost încă alocate fondurile din bugetul local. Banii de la Consiliul Județean Alba au fost aprobați încă de la începutul lui 2016, însă fără finanțarea din partea Consiliului Local Sebeș aceste sume rămân blocate, iar singurele care au de suferit sunt jucătoarele echipei HC Alba Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sunt ceva discuții, dar nu sunt blocate conturile. Este nevoie de o ședință a Consiliului Local Sebeș pentru aprobarea bugetului, care va avea loc lunea viitoare”, a declarat pentru Absport.ro o sursă credibilă din sânul echipei HC Alba Sebeș.

În acest moment s-au adunat 3 luni de restanțe salariale, iar jucătoarele sunt nemulțumite. Cu toate astea nu s-a apelat încă la memorii, dar aceeași sursă de încredere ne-a precizat că situația nu mai poate fi controlată mult timp.

HC Alba Sebeș se pregătește în continuare, fetele dau totul la antrenamente și regretă parcurul dezolant, însă consideră că salariile trebuie achitate. În cazul de față tensiunea a atins cote alarmante, iar Sebeșul poate capitula în orice moment dacă situația nu va fi gestionată așa cum se cuvine.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

 1. Domnulor consilieri? Am si eu o intrebare…la care nu o sa imi raspundeti nici unul, evident, ca sunteti prea lasi…
  Voi ati merge la servici fara sa fiti platiti 3 luni de zile? Sa aveti doar o masa pe zi la pranz si cam atat? 3 luni sa stati pe datorii sau pe banii parintilor? Ati putea face si voi asta? Fetele astea, acum le iau apararea ca nu e normal ce se intampla aici, de bine de rau vin la antrenament si se pregatesc, asta e jobul lor, trebuie sa fie platite…si nu cred ca voi stati acolo in primarie cu burtile si fundurile voastre pe scaune pe un salar de 1000 de lei…ca sunt sigur ca aveti peste 3000-4000 e lei salar si frecati menta la rece in primarie.
  Sa va fie rusine!

 2. Aceste textile de spalat parchetul trebuie sa plece nu sa mai si primeasca ceva!! Echipa desfiintata, sa nu mai aiba Costea,Popa si Bogdan “obectu muncii”, ca au furat destul!! Finantati mai bine echipele de junioare, macar ele sunt ale noastre, nu toate gudrele adunate din 4 zari!!

  • Bune/rele cum sunt, ele ne-au promovat in Liga, ca sunt unele care chiar nu au nicio treaba cu handbalul asta e partea a doua…datorita lor lumea stie unde e Sebesul pe harta…ca atat pot, si atat au reusit asta este…si cam la o echipa de Liga domnule nu reusesti foarte usor sa o faci doar cu ce jucatoare scoate un Liceu Sportiv dintr-un mic orasel, trebuie sa aduci si din afara.
   Si da, nu e usor sa te antrenezi, repet, cu o amarata de masa la ora 12 la amiaz de 15 lei si cu 2 antrenamente pe zi timp de 3 luni fara ajutor financiar…nu cred ca poate cineva din orasul asta sa faca asta…sa traiasca timp de 3 luni, 4 chiar cu (15 lei x 120 zile= 1800 e lei pe 4 luni…adica 400 de lei pe luna, in conditiile in care ai si 2 ntrenamente pe zi plus meci)…
   Ca trebuiesc sanctionate pentru ca nu au rezultate, sa le sanctioneze, dar sa le dea banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.