Consiliul Județean Alba a aprobat 500.000 de lei pentru sportul din Alba, banii putând să fie atribuiți prin Legea 350, dosarele fiind acceptate până la finalul lunii iunie! Până în prezent niciun club, asociație, entitate sportivă nu a depus documentația necesară pentru a primi bani de la CJ Alba, plafonul fiind de 40.000 de lei pentru „Sportul de Performanță” și 20.000 de lei pentru „Sportul pentru toți”.

Consiliul Județean Alba a anunțat demararea proiectului de atribuire a fondurilor pentru sport, prin poriectul scris pe Legea 350. Nu mai puțin de 50.000 de lei sunt disponibili pentru finanțare, din care 400.000 de lei pentru „Sportul de performanță” și 100.000 de lei pentru „Sportul pentru toți”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pot să își depună dosarele toate structurile sportive din județ care îndeplinesc condițiile prevăzute de anexele proiectului de hotărâre, care pot fi găsite aici!

Potrivit unor surse demne de încredere, Consiliul Județean Alba este pe cale să finanțeze din nou și fotbalul județean, parteneriatul urmând să înceapă din această toamnă, odată cu reluarea competițiilor organizate de AJF Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.