ACS Muhlbach-CNE Sighisoara1ACS Muhlbach Sebeș a pierdut partida cu CSM Oradea cu 32-37 (13-19) la capătul unui joc spectaculos. Gruparea antrenată de Petru Cârcoană a cedat disputa cu orădenii, însă eșecul nu i-a nemulțumit pe sebeșeni.

La pauză scorul a fost 13-19, orădenii distanțându-se pe fondul unei pregătiri fizice superioare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Oradea și-a conitnuat jocul, însă ACS Muhlbac a mai recuperat in handicapul de pe tabelă, scorul final fiind 32-37, la primul meci fără Octavian Achimescu pe bancă.

„A fost un meci bun chiar dacă scorul arată 32-37, eu sunt mulțumit de efortul făcut de băieți. Per total îi felicit pe băieți, am întâlnit o echipă care este foarte bine pregătită, cred că e echipa cea mai pregătită, aleargă foarte mult și nu cred că locul lor e acolo pe locul șapte”,a declarat Adrian Țone, președinte ACS Muhlbach Sebeș.

Pentru gruparea din Sebeș au marcat: Adrian Țone 8, Adrian Cunțan 6, George Bogdan 6, Florin Baciu 4, Silviu Morariu 3, Claudiu Oprița 1, Alexandru Chiriță 1, Octavian Achimescu jr 1, Iancu Mărginean 1, Claudiu Farcaș 1.

Etapa viitoare, gruparea pregătită de Petru Cârcoană se va deplasa la Cluj, pentru meciul cu Universitatea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Meci frumos, dar fara sa supăr, trebuie un antrenor cu autoritate pe banca. Poate erau necesare, in unele momente, schimbari in echipa lucru care nu se vede in mod firesc din teren in focul luptei. Oricum felicitări celor ce compun si celor ce susțin aceasta echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.